- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz half333 #10748 üzenetére
9 hónapja van meg, nálam szintén nincs beégés. Pitaka tokban és tok nélkül is volt már párszor leejtve, a keret kopását leszámítva nincs baja, még ezek után sem recseg-ropog, nagyon csecse.
Kicsit gondban is vagyok, nincs indok amiért az 1 év gari lejárta előtt kicseréltethetném.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
-Ben-
veterán
válasz half333 #10752 üzenetére
Az ezüst nagyon karcolódik, de szerencsére könnyen polírozható. A fekete kevésbé karcolódik, viszont nem polírozható és előfordulhat, hogy lekopik. Bár ez nem jellemző, de toktól, ütődéstől sérülhet.
„a biztonsági mentésre lennék kíváncsi konkrétan,simán átmegy,a felbontás miatt?”
Igen, simán „átmegy”.
[ Szerkesztve ]
-
-
whited
addikt
Nem akarok házhoz menni a... , de megéri a felárat egy sima X egy i8-al szemben véleményetek szerint?
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
marsu.
senior tag
-
-
-
_adaml21_
őstag
válasz B-L-A-C-K #10765 üzenetére
Ez érdekes, nekem X van, barátnőmnek i8, szerintem nem, hogy érezhetően, hanem inkább egyáltalán nem gyorsabb az X.
Szerintem eléggé jolly joker teló kezd lenni az i8, ahogy egyre olcsóbb, gyakorlatilag a portré/tele módot leszámítva ugyanazt kapod, mint az X-nél, cserébe sokkal kézbarátabb méretben.
Tudom-tudom, nem edge-to-edge kijelző, meg nem tudsz szardarabként animojit küldeni üziben, de az átlag techbuzit (mint amilyen én is vagyok, valamint a fórum nagy része is feltehetőleg az) leszámítva ez nem sokakat érdekel.[ Szerkesztve ]
-
-
dud998
őstag
Vagy olyan fényes lesz, hogy csak hegesztőpajzson át lehet ránézni még éjszaka is.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz B-L-A-C-K #10778 üzenetére
Tényleg szép, mintha új lenne.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
half333
őstag
Nem semmi 😊 köszi a tippet a polirozáshoz!
-
-Ben-
veterán
válasz FIREBLADE78 #10781 üzenetére
Nem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #10781 üzenetére
Ez nem kijelzőte van, és nem is sima aluminium házra.
-
half333
őstag
Üdv! Tegnap vettem én is egy tizes iPhone-t. Se-ről váltottam,hatalmas ! Töltésnél tudom h 20% alatt nem szabad engedni h csökkenjen,de mi van ha nem vagyok töltő közelében? Ha felteszem tölteni 20%nál muszáj 100-ig feltölteni,ha épp nincs időm maxra feltölteni,az is károsithatja az akkut?
-
Gsx-rr
veterán
válasz half333 #10784 üzenetére
Az Se-t mikor megvetted is feltetted ezt a kerdest es a leirtak alapjan toltotted? Szerinted az X ben mas akku van?
Az ,hogy 10 eve ez tema volt az oke! De hogy 2019 ben ketnaponta valaki aki uj telefon vesz es ezt megkerdezi mar vicc! Mintha ezelott senkinek se lett volna meg mobilja!
[ Szerkesztve ]
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap váltottam x-ről xs max-ra, de nem találok itt hozzá fórumot, lehet nincs is?
Köszi
-
half333
őstag
üdv! Gyors segitségre lenne szűkségem! Feltettem a telóra laptopon keresztül a legujabb szoftvert,és most ujból be kell állitani mindent,eljutok odáig hogy visszaállitás az icloudból,vagy beállitás uj iphoneként,viszont mikor megkapom a biztonsági kódot és továbbmegyek mail cim,jelszó beállitva,és ujból kéri a kódot,hiába irom be csak azt irja hogy nem kapta meg a kódot,meg mégsem,ilyen nincs,nem tudok belépni sehogy a menübe
-
half333
őstag
válasz markknight #10791 üzenetére
köszi,nagy nehezen meglett
-
half333
őstag
Használ valaki 5D üvegfóliát? Mintha nem érzékelné úgy az érintést,erősebben kell megérinteni a kijelzőt? Másnál is ilyen?
-
ricshard444
veterán
Ki mit vár az idei modellektől, hogy azt mondja "én leváltom az X-t"?
Félek idén sem lesz nagy lépés előre.
Vannak dolgok...
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz ricshard444 #10794 üzenetére
Szerintem tavaly ősszel is volt.
-
-
ricshard444
veterán
Baratomnak van XS-se, de nem ereztem, hogy kellene az X mellett.
Ezert is kerdezlek titeket, hogy mit gondoltok.Vannak dolgok...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ricshard444 #10797 üzenetére
Kap majd egy nagy kocka kamerát, amivel kicsit jobb kamerája lesz, meg kicsit gyorsabb lesz (XS-hez képest), kb ennyi. Én jövőre várom az új formát.
-
dud998
őstag
válasz ricshard444 #10794 üzenetére
Én amit szeretnék, az egy 4000-es aksi, meg esetleg a FaceID-t tegyék a kijelző alá. Ennyi. Nekem gyakorlatilag teljesen tökéletes a X. Annyira, hogy néha elkap unalomból a vásárlási láz. De szerencsére nem csinálok hülyeséget. Még pár évig marad, az biztos. Az AirPods 2-vel együtt imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest