- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz Barcode_Rec #6000 üzenetére
Köszi, eddig nem is hallottam róluk. Nekem az iCentre eddig működött, az iStyle büdös paraszt társaság, egyszer vittel el anno az 5-öst, nem javították meg és zárolva adták vissza. Utána iCentre szó nélkül cserélte.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Vasy09
őstag
Olvasom itt ezt a gariztatásos mizériát, hogy az iCenter meg az iStyle nem igazán felhasználóbarát! De mi a helyzet az Almáriummal? Én anno oda vittem a 6s-t, s nem is volt velük semmi gondom! Vagy már ez sem ajánlott?
Gamertag: Vasy09
-
Criton
veterán
Apple Magyarország Ügyfélszolgálat (Prága), németeket nem kapcsolnak csak is angolul beszélőket, vagy ha olyan akkor közvetlen Amerikát vonják be. Ha valaki nem tud angolul akkor az Ügyfélszolgálatnál bent maradnak és tolmácsolnak.
Egyébként a cserekészüléket ma megkaptam, de vizsgálatot és belső ellenőrzést fognak csinálni, kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége.
[ Szerkesztve ]
-
FhRossi
tag
Hétfőn szolgáltatónál szervizre leadott készülékemet ma megkaptam. Nincs semmiféle Apple futár, ahogy engem tájékoztattak!-Mpl hozta. Ugye nekem volt olyan gondom, hogy ébresztésre nem reagált, akármit csináltam. Hosszas nyomkodás után csak ismétlődö Apple logó. Akkor azt mondtátok hogy hardware. Le is adtam, de az elvégzett munka szoftvet fejlesztés!!! Hát kíváncsi leszek. Egyébként az ő szoftver cseréjük mennyiben tér el attól amit mi tudunk iTunessal?
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
Fryskitt
addikt
válasz FIREBLADE78 #6010 üzenetére
Sajnos kitelik tőlük egy hard reset és újra húzás.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Laca1212
őstag
Aki SwiftKey -t használ...nála van diktálás lehetőség? Nálam eltűnt.
Csak a gyári bill-en van.[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz FIREBLADE78 #6014 üzenetére
Én szeretem.
-
Laca1212
őstag
válasz FIREBLADE78 #6016 üzenetére
Kocsiban
-
B-L-A-C-K
titán
Már az iStyle is árul Pitaka tokokat...
-
Laca1212
őstag
válasz FIREBLADE78 #6018 üzenetére
?
-
Fryskitt
addikt
Kicsit pang a topik. 😱
-
veterán
-
Fryskitt
addikt
válasz TheBikerider #6024 üzenetére
Végül is, igen. Bár nekem van egy kis problémám, nevezetesen az, hogy a Hey Siri bárkinek a hangjára reagál, hiába kellett beállításkor megcsinálni a hang azonosítást. Ha a tévében mondják, akkor is bekapcsol. Nálatok mi a helyzet?
-
Fryskitt
addikt
válasz ricshard444 #6026 üzenetére
De a 6S nem csinálta. Csak ez.
-
Fryskitt
addikt
válasz FIREBLADE78 #6028 üzenetére
Ez is egy megoldás. Meg mondjuk nem kiabálják ezt sokan itt mellettem.
De mindig az a bajom, hogy vajon ezek egyedüli hibák, vagy esetleg összefüggenek mással is, azonkívül ezek azonosítási bajk, amik kényesek.
-
Thewent12
aktív tag
Nekem szuperál most a telefon. Unalmasak is kicsit az itthoni cuccok, hogy megy rajtuk minden rendesen
[ Szerkesztve ]
-
doe2
tag
Sziasztok!
Nekem az apple garival kapcsolatban lenne kérdésem.
Venni készülük egy bontatlan beats x-et, ha beírom a sorozatszámát az az írja h igazoljam az apple id-vel a vásárlást.
Viszobt a fülest magánszemélytől veszem és nem fog adni számlát.
Ilyenkor hogy lesz a gari a fülesemre?
Köszönöm -
doe2
tag
Igazolja a termék vásárlási dátumát.
Az Apple nem tud információkat nyújtani arról, hogy milyen szervizelési szolgáltatásokat vehet igénybe. Kérjük, jelentkezzen be az Apple ID azonosítójával, és adja meg a termék vásárlási dátumát. Ezek után megjelenítjük az Ön által igénybe vehető szolgáltatásokat.
Ezt kapom miután beírom.
Az eladó a német telekomtól kapta ajándékba, de számla nincs meg. -
nbukta77
addikt
Egy gyors kerdes. Hanyan hasznaljak pitaka tokkal a keszulekuk?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Fryskitt
addikt
Ma reggel megváltoztatta a rendszer az Apple ID jelszavamat. Ami helyes, de eddig ilyen nem volt. Veletek volt ilyen.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
A Facebook app néha görgetésnél az egyik kép villan egyet. Nálatok is csinált már ilyent? -
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest