Új hozzászólás Aktív témák

  • Foglalt név

    addikt

    válasz bmt50 #15434 üzenetére

    Mi mindketten SE-t használunk új ios-el, kb. 2 évesen kellett bele új akku, hála az égnek mióta az amcsik kiverték a hisztit, olcsón cseréli a cég.
    Mivel engem is az egy kezes használat tart a telefon mellett a tokos akksi fel sem merült bennem, pedig ez a telefon igazi gyenge pontja. Térerőfüggő, hogy mennyire bírja ki a napot nálam, pedig sok mindenre nem használom. Telefon, böngészés, email, duolingo, napi 2h képernyőidő.
    Sebesség tekintetében az új akksival (a régivel mindent újratöltött folyton) egyetlen problémám az alkalmazásfüggő mini-fagyások, félek ezt valami összeakadás okozza (google keyboard talán :F ). Értsd elindítom a böngészőt, ami pár másodpercig nem reagál, eközben azonban a telefon működik és ha átváltasz másra, akkor teljesen jól működik, majd a kezdeti tétlenség után a böngésző is tökéletesen reagál.
    Fényképezni fényképezőgéppel szoktam általában, de ha van fény az SE is bőven használható. Ami kiábrándító, hogy szürkület után képet még csak csak lehet vele csinálni, de a videókon semmi nem látszik a feketeségen kívül.
    Mostanában gondolkoztam a váltáson a 12 minire, de nekem már az is nagy és nem győzött meg, hogy arról is olvasni nyűgöket.

Új hozzászólás Aktív témák