Új hozzászólás Aktív témák

  • gps76

    őstag

    válasz half333 #12929 üzenetére

    +1, tavaly eljátszotta az Apple hogy ha "haldoklik" az akku visszaveszi véglegesen a teljesítményt", aztán mekkora botrány lett belőle, pedig tuti hogy benne volt, vegyél újabb készüléket.
    Ezt most humánusabb módon próbálja megint, nehogy 3 évig használj egy készüléket.

    radio100jozs: Honor 8 után nagyon szokatlan lesz, főleg ha szerettél esetleg a kamera kézi beállításaival is fotózgatni.
    Negativumok droidhoz képest:
    AppStore-on kívűl nem tudsz semmit telepíteni, ami mint tudjuk néha azért jól jön.
    Az ingyeneseknél meg "undorító", hogy nagyon sűrűn teljes képernyőn a "pofádba" vágja a reklámját több másodpercre. Legyen próbaverzió, de akkor oké le se töltöm, mert minek, de hogy ingyenesen ennyire nyomul...
    Nálam is ez a zene másolgatásos itunes-os idétlenkedés verte ki időnként a bisztit, nincs olyan hogy gugli drive-ról letöltöm ami kell, fájlböngészővel nézegetem. Gép nélkül meg vagy halva. Ha esetleg néztél telón online filmet azt itt felejtsd el. Chrome böngészőben egy beágyazott videót mindig valami lejátszó nyitja meg és nagyítva csak a közepét emeli ki, nem lehet húzgálni a területen.(pl. időkép - radarkép - radarvideó). Messengerben miért nem lehet jelzőhangot állítani, csak az a borzalmas "pling" van? Buszon százezer telefon, aztán nézegessem mindig ha hallom, hadd döntsem már el milyet akarok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák