Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    Egy megjegyzés a "bejövő hívásos továbbcsörgéshez": nyomogattam az előbb a telót, jött egy hívás és ahogy a felvesz gombra nyomtam, azonnal megszűnt a csörgés, ahogy a csúszka elhúzásánál is kellene, h történjen.

    Más: Kegyetlen merül ez a készülék. Nálam full fényerőn megy, folyamatos 3G (nálunk van lefedettség, nem tudom lekapcsolni, Telekomos vagyok) és wifi, push mindenütt és 15 perces fetch. Helymeghatározás szinte ki van lőve mindenütt, a rendszerszolgáltatásoknál is egyedül az iPhone keresésénél van értelemszerűen engedélyezve. A fenti beállításokból nem engedek, főleg ami az üzenetkezelést érinti. Fényerő minden telómnál fullon ment eddig, ezt sem adnám alább.

    Na és akkor: ma reggel lecsekkoltam a maileket, ránéztem Instagramra, FB-ra, volt ugye egy fél perces beszélgetésem, kedvenc oldalaimat is megnéztem (PH és Gamer365) és pillanatok alatt 100%-ról 93-ra ugrott az akku. Készenlétiben ugyanakkor nagyon ott van, lehúzom a töltőről reggel hétkor és ha nem nyúlok hozzá mondjuk 11-12-ig, akkor is marad 100%-on. De ez, h elkezdem használni és gyakorlatilag zuhanórepülésbe kezd az akksi, elég gáz. Ezzel nem lehetne elmenni városnézésre mondjuk egy Google Maps segítségével, mert elvesznék a végén. :/

    Azt se akarom elhinni, h az i6 sokkal jobb, mert amennyivel nagyobb annak a kijelzője és a teljesítménye, kb. ugyanezt tudhatja a nagyságrendekkel nem nagyobb akkujával. Esetleg az i6 Plus, ott azért a közel 3000mAh-es akksi nem lehet rossz.

    Szóval ez így csalódás, pedig egyébként imádom a készüléket és a rendszert is. De elég cink, h azért nem használhatom a telót, h nehogy befürödjek vele az akku miatt?! Én külön akksit meg akkus tokot nem akarok hordani hozzá. i4S-nél anno nem éreztem, h ennyire merült volna, pedig azt is gyilkoltam rendesen, főleg ugye a vásárlást követően.

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák