Új hozzászólás Aktív témák

  • .Szaki.

    addikt

    Na tegnap én is feltelepítettem az iOS11-et, egy kolléga érdeklődött róla, hogy mit tapasztalok, privátban ezt válaszoltam neki:

    Használhatónak használható, abszolút gyors a reakcióideje, a kijelző valami brutál éles lett, amin meg is lepődtem, de legjobb barátom 6S-en tőlem független ugyanerre lett figyelmes, szóval nem én vagyok a hülye. :)(Vagy mindketten azok vagyunk :D )

    A simán futás viszont annyira nincs meg, mint iOS10-en volt, ha nagyon akarom, akkor azért meg tudom akasztani, ilyet pedig még egyik verzión sem tapasztaltam.

    Az akkumulátorról még nem tudok beszámolni, 6:40-kor vettem le a dokkolóról, érthetően még 100%-on van (Ébresztő, 4G, Wi-Fi, Bluetooth bekapcsolva mindig), de egyelőre nem tapasztalok problémát.
    Szóval all in all, nagyon más az iOS11, tetszik is, de teljesen érthető, hogy ez lesz az utolsó verzió, amit megkapott az 5S, a következő valószínűleg teljesen megölné. Én bőven elleszek vele még pár évig szerintem, a mai középkategóriások sebességét így is bőven hozza, a felhasználói élmény továbbra is remek, de nem tartom kizártnak, hogy egy-két éven belül váltanom kell majd egy új készülékre.

Új hozzászólás Aktív témák