Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacopapi

    addikt

    válasz Ringloszilva #12295 üzenetére

    Tévedsz,olvasok,csak nem hiszem el,hogy ezt nem tudod megoldani. Nem vagyok milliomos,de ha váltanom KELL,mert nem tudom elviselni az adott készüléket,akkor habozás nélkül túladok rajta. Az természetes,hogy bukik az ember a dolgon -ha kihozol vmit a boltból,már csak a felét éri -,de ha ennyire fáj Neked az iOS ,vagy a 4S,akkor cselekedj. Ne pedig itt nyafogj,mert azért annyira nem rossz a helyzet,ahogyan Te beállítod. Problémák mindegyik oprendszeren és készüléken vannak,éppen csak nem egyformán reagálunk rá. Ne legyek én a bűnös,mert tetszik a rendszer és a telefon (ezért vettem). Nagyon sokáig használtam Androidot és sokáig eszembe sem jutott váltani,sőt! De mióta idekeveredtem,már nem mennék vissza. De sosem jutott eszembe,hogy valamelyik andro-s topikba szabaduljak a készüléket,illetve a rendszer hiányosságait felemlegetni....mert vannak.
    Szóval nem értem a vagdalkozásodat, valamikor az E52-s topikban volt egy "joebácsi",akkinek hasonlóképpen nem ízlett semmi. Őt sem értettük. :D
    Egyébként meg vannak gondok,többnyire azokról is szó esik,de nem CSAK gondok vannak,az ilyen beállítás is félrevezető és legalább annyira káros mint az ész nélküli hozsanna,bár az utóbbi időben ilyesmiről szó sincs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák