Új hozzászólás Aktív témák

  • RAMb0

    tag

    válasz Edi77 #11962 üzenetére

    Dettó, nagyon nagy lassulást nem tapasztaltam, az az 1-1,5 mp plusz meg nem számít. A taskmanager-ben illetve a többi animáció kicsit "recés", dadog, de szerintem beáll, meg tuti az első patch finomítja majd. Összességében azért jó lett, a diktálást még nem próbáltam ki, de hasznos lehet, én örülök neki. :)

    Amúgy meg pár fotóm megmaradt valamilyen úton-módon, nem tudom hogy, de a legfontosabb tartalmak megvoltak. Az appokat valamiért nem húzta le újra automatán, de kézzel simán lekapkodtam a store-ból, s még azonnal be is rendeztem úgy, ahogy volt minden. :)
    Szerintem közel sem olyan vészes, mint sokan mondják. Még a BT headset-re leszek kíváncsi, hogy szereti-e még. A merülés: Most befele jövet azért combosan merült, pedig kb. egy óra spotify ment a háttérben, közben hírolvasás, pikk-pakk megevett 30%-ot. Illetve otthon még szórakoztam angolul a Siri-vel, azért néha "beállt", értette amit mondok, de várt még szöveget és nem csinált semmit. :P Vagy csak nem tudta értelmezni a dolgot. :P :D

    Illetve visszatérve a felhőre, a képek kapcsán a One Drive eddig a nyerő, 100GB a képeknek elvileg elég a telefonhoz, pár száz forintért. :) De még körbe nézek. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák