Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNPSP

    aktív tag

    válasz vadászcsiga #5840 üzenetére

    Üdvözlet urak! Mai nappal egy boldog Air tulajdonos lettem. Eredetileg Minit szerettem volna, utána a retinás Mini került a képbe, most pedig lehetőségek (megfelelő ajánlat, pontosabban) híján az Air maradt.
    Egyelőre nem bántam meg, sőt. Az akksi eddig hihetetlen: 16:50-kor még biztosan 100%-os volt, akkor zajlott az adásvétel, mostanáig pedig egyetlen százalékot merült, bár való igaz ezt kis fényerőn és egyelőre csak beállítások, appok töltögetése mellett... tehát nem valami intenzív, de nekem nagyon tetszik ez a teljesítmény.
    Egyébként fehér, mint az 5S-em. Kis család... eljött ez a pillanat is hogy most már ennek nevezzem őket... mai naptól kezdem a téma olvasását aktívan, örülök hogy egy kicsit másfajta Apple-ös társaságba is belecsöppentem, bár nevek alapján vannak itt ismerősök... :R

    Szerk.: egy fóliát mindenképp szeretnék még. Van olyan, ami a hátlápra is "felragad"? Milyen márkát vagy lehetőséget ajánlatok ami nem csúcsminőség, de azért az alap, itthoni használat ellen mindenképp véd valamennyit? Mondjuk az iPhone-t se hordom kulccsal és egyebekkel, a legolcsóbb fólia is eddig 5 éven át különböző típusokon bőven elegendő volt (tokkal együtt).

    [ Szerkesztve ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=

Új hozzászólás Aktív témák