Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
daniel909 #57 üzenetére
Hulyeseget beszelsz osszevissza. A dronozast el sem tudom kepzelni nelkule. Azon keresztul adok meg, szerkesztem az utvonalat, allitom be menet kozben az egesz cuccot. Latvanyos ahogyan lejon, mennyire kotlatolt vagy ebben a temaban. Azertmert neked csak yt jut eszedbe egy tab kapcsan, semmit nem jelent es von le egy keszulek ertekebol, hasznalhatosagabol.
[ Szerkesztve ]
--->>Tevo Tarantula RS, Ender 3 Pro, Ender 5 for szél. Új, bontatlan.<--
-
henrik1
tag
-
kkdesign
senior tag
válasz
daniel909 #66 üzenetére
Zeneiparban is használják rengetegen az ipad-et. Csomó zenekar egyes hangszerekhez köti, valamint elég sok koncerten látom, hogy a hangzásvilágot is vezérlik ipaddel valami úton módon. Grafikusoknak segédeszköznek affinity photo-val közel ps élménybe lehet nyomatni. Office dolgokban nem tudok elszokni a pctől én sem, de ahogy nézem újabban többször az ipad office-okat, funkcionalitásban majdnem azonos már mint a desktop
ha valakiben nincs ilyen korlát amit én pl magamon nem tudok megmagyarázni miért van, ott az office is kiváltható
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai gyártó nem sokat változtatott az új iPad dizájnján, maradtak a kitaposott ösvényen. Az ára viszont kellemesebben alakul, ami miatt biztosra vehető a siker.
Állásajánlatok
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest