- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #188 üzenetére
És esztétikailag? Mert számomra a csempék méret- és színbeli összevisszasága egyenesen taszító (alighanem a 8.1-ben már lehet valamit állítani rajtuk), illetve a lapos dizájn sem tetszik. A funkció egy dolog, az meg egy másik, hogy adott kötösbe bújtatva szívesen használom-e. Ezesetben én, személy szerint, nem.
A Start menu nem érdekel és az sem, ha valamit máshová tesznek. Arra viszont kényes vagyok, hogy mit nézek napi több órában.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #192 üzenetére
Ahogy a Start menüt, úgy a csempéket is többször használnám rövidebb ideig (mert amúgy hasznos újításnak tartom őket), és ahogy a Start menü megjelenése/testreszabhatósága is fontos volt, úgy a csempéké is az.
Az általam kiemelt két dolog közül (csempe és lapos dizájn) természetesen az utóbbi az, amelyikre jellemző, hogy huzamosabb ideig látszik. Általában véve amúgy ezzel sincs bajom, viszont a Microsoft-féle megvalósítás nem tetszik.
Mindezekre számomra nem az a logikus megoldás, hogy az egyiket nem használom, a másikat pedig megszokom. Sokkal inkább az, hogy eleve nem adok ki 30-40 ezer forintot az új rendszerre. Mindegy végülis, a kérdésemre választ kaptam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest