Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • copin

  őstag

  válasz bambano #12 üzenetére

  Nem vagyok adócsaló. Szóval kinek nem inge...

  Tel Elek

  Meg azért én nem szeretném, hogy tudják éppen mit csinálok!

  Ezzel sokan vannak így, de valami haszna is lehet a dolognak. A hazai jogszabályok lehetővé teszik hogy szó nélkül elszökj a családtól, emiatt például nem adják ki automatikusan a hatóságoknak a telefonod cella számát.
  Hogy a kellemes oldalát is nézzük, pl.: egy buli összehozásában segíthet, szerető leleplezése, stb.

  Ha pedig az NBH, vagy a VPOP szeretne ismerkedni veled, akkor meg vannak a megfelelő eszközeik a felderítéshez. :)

 • Belba

  őstag

  válasz bambano #22 üzenetére

  Kedves Bambano !

  Lehet, hogy a Kedves Feleséged ill. Barátnőd hisztizni szokott, én ebben az ügyben felháborodott vagyok, ami teljesen más! (Amúgy máskor sem szoktam hisztizni!)

  1. Férjem munkaszerződésben 1 rohadt szó nem esik a céges mobiltelefonról (sem) és a személyes nyomkövetéséről (sem)...

  2. NINCS céges Telefonhasználati Szabályzat... (Szerintem a többi cégnél sincs ilyen!)

  3. A T-maffiás Ügyfélszolgálatos hölggyel én beszéltem, nem te, tehát pontosan tudom, MIRŐL beszéltünk: én pontosan rákérdeztem mindenre és egyértelmű választ kaptam! Egyértelműen kimondta, hogy a munkáltatónak joga van ezt a szolgáltatást használni (más kérdés, hogy valóban használja-e vagy sem)... Gondolod, hogy hazudok?!...

  4. Elhiszem, hogy ezt a szolgáltatást bizonyos cégek jó céllal is használhatják, de én most itt azt szerettem volna leírni a többieknek, hogy ez a szolgáltatás adott esetben számunkra kellemetlenül is használható (a tudtunk és beleegyezésünk nélkül!)...
  Nem azt írtam, hogy ezt a szolgáltatást szüntessék meg, hanem az a bajom, hogy úgy használható, hogy a Dolgozó nem tud róla, hogy megfigyel(het)ik!

  5. Ne gondold, hogy nincs pénzünk mobiltelefonra, és ezért nincs a férjemnek saját mobilja... (Gyerekeimnek 2-2 db, nekem 3 db használatban levő telefonom van, azokat már össze sem számolom, amiket az évek során lecseréltünk és most a szekrényben kushadnak.) Csupán arról van szó, hogy ő nem akar 2 db telefont cipelgetni, figyelgetni, töltögetni!
  Nekem is elég nagy gond, hogy a munkáim miatt 3 db telefont kell figyelnem (2 munka, 2 magán), teljesen megértem, ha ezt nem szeretné!
  A kétkártyás mobilja sem oldja meg ezt a gondot, mint leírtam...

  6. A magántelefonjára irányítsa át a hivatalos hívásait?!... :Y
  És a saját pénzünkön hívja vissza az egyiptomi, szíriai, indiai, osztrák, francia, holland stb. partnereit?!... (Pont amiatt van szüksége céges előfizetésre, hogy ezt a tetemes költséget a cég fizesse és ne a dolgozó, hiszen a cég érdekében hívja a partnereit.)

  Amúgy megnyugtatlak, hogy én már rég túl vagyok ezen az egész Flottakövetési ügyön, tavaly megtudtam róla mindent, ami érdekelt és azóta nem foglalkoztam vele.

  Most viszont (a fenti cikk miatt) fontosnak éreztem, hogy leírjam a többieknek is : tudnak róla, hogy akár őket is nyomon követheti a Munkáltatójuk a tudtuk nélkül? (Már ha kaptak a cégtől céges mobilt.)

  < A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

Hozzászólok Aktív témák