Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • shtml

  őstag

  válasz dajkopali #17 üzenetére

  Igazad van, csak nem akartam túlrészletezni. Az a nyomorék Schäuble (most nem a testi, hanem az agyi fogyatékosságára célzok) addig úgysem nyugszik, amíg a Bundestrojaner tervezete nem megy át a Bundestagon.

  A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

 • Cathfaern

  nagyúr

  válasz dajkopali #29 üzenetére

  Nekem azt sikerült kibogarászni, hogy:
  1. pénzt nem kérhet érte
  2. nem módosíthatja (de részletet kiemelhet belőle)
  3. viszont ha odaírja, hogy mindezt azért adom ki, hogy a Chrome népszerűbb legyen, akkor a fentieket leszámítva azt csinál vele amit akar.

 • regent

  aktív tag

  válasz dajkopali #16 üzenetére

  A linkelt cikkben az áll, hogy akkor ellenöörizhet a hatóság ausztriában, ha olyan büüncselekmény elkövetésének a lehetöösége áll fenn, amit legalább 10 év börtönnel büntetnének, és akkor is csak bírói engedéllyel. Azaz gyakorlatilag ha terrorista vagy, és robbantani akarsz, akkor valószinüüleg a titkosrendöörség már eddig is mindent tudott rólad, de mostantól már a gépedre is jogosan telepít trójait. Mindezt azért, hogy felgöngyölítsék a szervezetet, és megakadályozzák a robbantást.
  Hol itt a gond?

  Az lehet még ilyenkor kérdése, vagy aggályos, ha mondjuk fél év múlva az osztrák parlamentben dec. 29.-ei ülésnapon egy salátatörvény negyedik kiegészítésében leszállítják ezt a 10 éves büntetési határt mondjuk 2 hónapra. :)

  <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

 • Morden24

  nagyúr

  válasz dajkopali #43 üzenetére

  tudod mit? ha ideadnád a netes böngészésednek az elmúlt havi listáját - csak azt, hogy hol jártál a neten - úgy bemószerolnálak a klasszikus bulvármódszerekkel, hogy elvesztenéd az állásodat, megutálna a családod stb

  Ehhez neked kell a netlogom? Mert én ki tudom rólad találni azt, hogy pedofil gyerekkínzó vagy piercingekkel a mellbimbójában anélkül is, hogy tudnám, fiú vagy-e, vagy lány. Ha valaki rendelkezik a kellő kapcsolatokkal, most is bemószerolhat, és elmondhat bárminek.

  arra akarok rámutatni, hogy az adatok birtoklása a manipulációs szándékkal ötvözve mire képes...

  Ebben megintcsak egyetértek, csak éppen a legtöbb ember sosem lesz senki számára annyira értékes, hogy bárki megpróbálja "félreállítani". A prominens személyek meg eddig is tudták, hogy hol szabad lehúzniuk a wc-t, és hol nem.

  [ Szerkesztve ]

  Sectumsempra - For Enemies

 • Morden24

  nagyúr

  válasz dajkopali #45 üzenetére

  Okay, lehet ragozni, és nem állítom, hogy lehetetlen a felhasználás, mert naná, hogy nem az.
  Ellenben továbbra is tartom azt a véleményemet, hogy a legtöbb ember sosem lesz elég érdekes vagy fontos ahhoz, hogy állami szinten egyedileg megfigyeljék csak azért, mert miért ne, hátha egyszer jól jön az a két poreszvideo, amit megnézett.
  A kisemberekkel való kibaszás a saját szintjükön marad, a felsőbb körök meg nagyban játszanak.
  A te példádnál maradva: senki nem fog rólad adatot küldeni a prűd főnöknek, kivéve, ha számára ez előnyt jelenthet. Spekulálásért, kitúrásért és sározásért meg manapság sem a gágöl-höz fordulnak.

  Ergo nem azt mondom, hogy lehetetlen, amit mondasz, hanem azt, hogy ez egy ma is látező dolog, ami nem fog változni attól, hogy adatgyűjtés folyik. A kis senki ugyanúgy senkit nem érdekel, a nagyhal meg ugyanúgy féltheti a seggét, mint eddig.

  [ Szerkesztve ]

  Sectumsempra - For Enemies

 • Morden24

  nagyúr

  válasz dajkopali #46 üzenetére

  Elnézést, én is félrenéztem, miközben már írtál.

  vhogy úgy működünk, hogy valami valós alap kell, a féligazságokra épített hazugságok a hatásosak

  Nem tudom, a saját tapasztalatom szerint a féligazságok és a fantazmagóriák addig tartanak, ameddig az érintett személyek utána nem néznek. Ha utánanéznek, akkor mind a kettő borul, ha meg nem, akkor egyik sem.

  shtml
  Úgy látom, egy szót sem értesz abból, amit neked írnak.

  Én úgy látom, hogy az emberek egyszerűen túlértékelik saját magukat. Elhiszem, hogy az egyesek által elképzelt "ideális disztópiában" mindenkinek be van kamerázva a pecója és RFID csip pittyeg a bőre alatt, de a való életben ez úgy működik, hogy az érdekes, aki értékes - akár anyagilag, akár más megfontolásból. Ez az átlagemberre - mindennemű lenézés nélkül - nem mondható el. Tömegeket meg mindig egyszerűbb lesz irányítani, befolyásolni illetve terelni, mint szuverén személyeket egyedileg megfigyelni és piszkálni.

  [ Szerkesztve ]

  Sectumsempra - For Enemies

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés