Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hiszen ez egyszerű: kormányváltás után valaki commentbe tette az interaktivitás-kódot, majd most fejlesztés címen, milliós pénzekért kitörli a kommentet aztán, jóvan....
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
attisx
addikt
"Szalai Panni, te vagy a mindenem
Együtt blogokat tiltunk az interweben"[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Badman 4ever
őstag
-
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
PazsitZ
addikt
Valahova el kell könyvelni a lenyúlt pénzeket.
Amúgy meg nem hiszem, hogy a lap mérete érdekli őket, csak két dolog nem tetszik nekik. Egyrészt, hogy kérdezel, másrészt, hogy rosszat.[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Rickazoid
addikt
Vagy zaklatásnak veszik.
A többihez (inkább a végéhez) annyit tennék hozzá, hogy többségben a kormánytól eddig nagyjából annyit lehetett hallani, hogy szerintük meg kell bízni bennük, mással nem kell foglalkozni. Viszont egyre több támadást kapnak, egyre többen tesznek fel kérdéseket, könnyen meglehet, hogy idővel ők mondják majd meg, hogy ki közölhet híreket róluk, illetve ki tehet fel kérdéseket, így eleve nem kell foglalkozniuk azokkal a kérdésekkel, amikre nem akarnak válaszolni. Ha már meglebegtetik a cenzúrát, illetve egyértelműen megsértik (legalább) a médiatörvénnyel a demokráciát, akkor nem lenne meglepő egy ilyen lépés.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Воланд
titán
válasz Brutális eb #7 üzenetére
Neked 5 milliós, IT-cafénak meg 25 milliós büntetés jár, miért kell valótlan dolgokat állítani? A kormányszóvivői portál működik rendesen és az összes politikus becsületes.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zanatkornel
csendes tag
Nem értem miért vagyunk felháborodva nem csak IT területen nyúlnak le ötleteket a kormánypártiak... És tényleg eléggé silány a kormány tájékoztató képessége, nemcsak IT területen! Szóval azt a néhány dolgot, ami jól működött eddig, még azt is letiporják....
-
Brutális eb
addikt
Ja igaz
Teszem hozzá az éves költségvetésük 10%-át ha megkaphatnám valakitől talán még John Rambot is felbérelhetném egy utolsó melóra. és eltakarítattnám az összes mai politikust.Biztos lenne pár tisztességes közöttük dehát a változások áldozatokat követelnek.
Ajaj érzem kapok ma egy levelet annamaritól.....
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Arena87
aktív tag
Én helyedben addig bombáznám őket, amíg nem válaszolnak! 5-10 levél után csak válaszolnak.
[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
Gregorius
őstag
Nem nagyon értem, miért ez a meglepetés azzal a kormánnyal szemben, aki gyakorlatilag már alig tart olyan sajtótájékoztatót, ahol kérdezni is lehet. Szombattól van új médiatörvény, mostantól az újságírók örülhetnek, hogy a kedves vezetés egyáltalán hajlandó szócsőnek nézni őket.
Azt a butaságot nem is említem, hogy a közpénzből létrehozott és működtetett, a nyilvánosságot szolgáló oldal minden működési részletének ismerete megilleti a magyar adófizetőket.
Ugyan szerény hazánkban tudtommal nincs precedensjog, de emlékeim szerint az Index már nyert egy hasonló kérdésben - kontra magyar állam. Igaz, az még az előző kormányzat alatt volt, de egy próbát talán megér.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Brutális eb #2 üzenetére
Mit kell ezen fejleszteni, eddig (a kormányváltásig) jó volt, hirtelen egyik napról a másikra elavult lett a rendszer, vagy mi a szösz?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
.:T.H:.
aktív tag
Bizony.. Valaki megkapja(természetesen egy tűzhöz közeli (jobbanmondva övé a tűz)cég), a busás juttatást és természetesen mellé a "mi megcsináltuk" plecsnit..
Sajnos ezt tényleg nem kell taglalni, mindenki tudja mi folyik itt Magyarországon közpénzek elszórása címen..
Egy kérdésem van ezzel kapcsolatban.. Lehet hogy én vagyok buta hozzá, de hogyan lehetne ezeket a dolgokat leellenőrizni?? Már ne is haragudjanak, de az én keményen megdolgozott béremből levont adóból hadd kapjak felvilágosítást mire költenek!!
- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
Brutális eb
addikt
Fejlesztenek ők nyugalom.
Valamelyik haver éppen ezekben a pillantokban írja alá a több milliárd forintos infrastuktura fejlesztésének a szerződését.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
hemaka
nagyúr
Ettől többet nem is vártam tőlük...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Asustor NAS