Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hiszen ez egyszerű: kormányváltás után valaki commentbe tette az interaktivitás-kódot, majd most fejlesztés címen, milliós pénzekért kitörli a kommentet aztán, jóvan....
-
attisx
addikt
"Szalai Panni, te vagy a mindenem
Együtt blogokat tiltunk az interweben"[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
-
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
Valahova el kell könyvelni a lenyúlt pénzeket.
Amúgy meg nem hiszem, hogy a lap mérete érdekli őket, csak két dolog nem tetszik nekik. Egyrészt, hogy kérdezel, másrészt, hogy rosszat.[ Szerkesztve ]
-
Rickazoid
addikt
Vagy zaklatásnak veszik.
A többihez (inkább a végéhez) annyit tennék hozzá, hogy többségben a kormánytól eddig nagyjából annyit lehetett hallani, hogy szerintük meg kell bízni bennük, mással nem kell foglalkozni. Viszont egyre több támadást kapnak, egyre többen tesznek fel kérdéseket, könnyen meglehet, hogy idővel ők mondják majd meg, hogy ki közölhet híreket róluk, illetve ki tehet fel kérdéseket, így eleve nem kell foglalkozniuk azokkal a kérdésekkel, amikre nem akarnak válaszolni. Ha már meglebegtetik a cenzúrát, illetve egyértelműen megsértik (legalább) a médiatörvénnyel a demokráciát, akkor nem lenne meglepő egy ilyen lépés.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
Brutális eb #7 üzenetére
Neked 5 milliós, IT-cafénak meg 25 milliós büntetés jár, miért kell valótlan dolgokat állítani? A kormányszóvivői portál működik rendesen és az összes politikus becsületes.
[ Szerkesztve ]
-
zanatkornel
csendes tag
Nem értem miért vagyunk felháborodva nem csak IT területen nyúlnak le ötleteket a kormánypártiak... És tényleg eléggé silány a kormány tájékoztató képessége, nemcsak IT területen! Szóval azt a néhány dolgot, ami jól működött eddig, még azt is letiporják....
-
Brutális eb
addikt
Ja igaz
Teszem hozzá az éves költségvetésük 10%-át ha megkaphatnám valakitől talán még John Rambot is felbérelhetném egy utolsó melóra. és eltakarítattnám az összes mai politikust.Biztos lenne pár tisztességes közöttük dehát a változások áldozatokat követelnek.
Ajaj érzem kapok ma egy levelet annamaritól.....
[ Szerkesztve ]
-
Arena87
aktív tag
Én helyedben addig bombáznám őket, amíg nem válaszolnak! 5-10 levél után csak válaszolnak.
[ Szerkesztve ]
-
Gregorius
őstag
Nem nagyon értem, miért ez a meglepetés azzal a kormánnyal szemben, aki gyakorlatilag már alig tart olyan sajtótájékoztatót, ahol kérdezni is lehet. Szombattól van új médiatörvény, mostantól az újságírók örülhetnek, hogy a kedves vezetés egyáltalán hajlandó szócsőnek nézni őket.
Azt a butaságot nem is említem, hogy a közpénzből létrehozott és működtetett, a nyilvánosságot szolgáló oldal minden működési részletének ismerete megilleti a magyar adófizetőket.
Ugyan szerény hazánkban tudtommal nincs precedensjog, de emlékeim szerint az Index már nyert egy hasonló kérdésben - kontra magyar állam. Igaz, az még az előző kormányzat alatt volt, de egy próbát talán megér.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
Brutális eb #2 üzenetére
Mit kell ezen fejleszteni, eddig (a kormányváltásig) jó volt, hirtelen egyik napról a másikra elavult lett a rendszer, vagy mi a szösz?
-
.:T.H:.
aktív tag
Bizony.. Valaki megkapja(természetesen egy tűzhöz közeli (jobbanmondva övé a tűz)cég), a busás juttatást és természetesen mellé a "mi megcsináltuk" plecsnit..
Sajnos ezt tényleg nem kell taglalni, mindenki tudja mi folyik itt Magyarországon közpénzek elszórása címen..
Egy kérdésem van ezzel kapcsolatban.. Lehet hogy én vagyok buta hozzá, de hogyan lehetne ezeket a dolgokat leellenőrizni?? Már ne is haragudjanak, de az én keményen megdolgozott béremből levont adóból hadd kapjak felvilágosítást mire költenek!!
-
Brutális eb
addikt
Fejlesztenek ők nyugalom.
Valamelyik haver éppen ezekben a pillantokban írja alá a több milliárd forintos infrastuktura fejlesztésének a szerződését.
-
hemaka
nagyúr
Ettől többet nem is vártam tőlük...
Új hozzászólás Aktív témák
it Az nem túl biztató, ahogy jelenleg a kommunikációért felelős államtitkár és az ő Hivatala kommunikál az újságírókkal.
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest