Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- DIGI internet
- Arch Linux
- DIGI kábel TV - digitális adás
- ASUS routerek
- Windows 7
- [Re:] Egy 10 gigabites LAN port is helyet kapott a TerraMaster új nyolclemezesén
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Hozzászólok Aktív témák
-
atike
nagyúr
Ez az a fizetős app, ugye...?
Az...
"Nem mindegy, hogy mennyit kell várni és fizetni betegségünk alatt"
De attól még jó, hogy van ilyen.[ Szerkesztve ]
-
cinemazealot
addikt
Bár még nem próbáltam ki, kifejezetten tetszetősnek, mondhatni, hiánypótlónak érzem az alkalmazást.
A mai világban azonban nem tartom szerencsésnek, hogy az árakról nem lehet egy egzakt árlistából tájékozódni (a single page honlap közepén lévő összehasonlító "buborékokat" nem tekintem annak). A díjszabásról végül a (sehova nem belinkelt, ezért manuálisan felkutatott) Play Áruházban lévő leírásban találtam konkrétumot:
"A konzultáció díja az első 5 percben INGYENES a járvány ideje alatt (orvosi hívás esetén), a 6. perctől megszakításig pedig 5 000 Ft."
Már csak az "orvosi hívást" kéne definiálni. Ez az, amikor az orvos hív vissza engem? Vagy amikor orvost hívok, nem pszichológust? ... Szóval amit itt megfogalmaztak simán feltöltenék a honlapra is egy (nyilvánosan, regisztráció nélkül elérhető) "Részletek" menüpont alá.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it A telemedicina-alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal.
- Megfizethető áron eladó Dell Latitude 5490 /i7/8.Gen/16Gb/512Ssd/Garancia/
- -200 000 Ft! Új, 2021-es BMC Teammachine SLR TWO Shimano Ultegra Di2 - Carbon országúti kerékpár
- Eladó független iPhone 64 gb fekete- Sok extrával (Pitaka, Nomad elegáns bőrtok, fólia)
- Bomba áron Gamer Acer Nitro 5 /8.Gen/i5/16Gb/1Tb Hdd+512Ssd/Nvidia Geforce 1060 (6GB)/
- Alkatrésznek / Felújításra: Hibás / Hiányos Laptopok: Toshiba Satellite A300, Dell Latitude D630
Állásajánlatok
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest
Cég: E-Group
Város: Budapest