Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    veterán

    válasz korn #4514 üzenetére

    amit leírtál az általában áramtalanítás után jön elő mert úgy érzékeli a lap, hogy megszakadt a tápellátás, de ez legyen a legnagyobb gond egy lappal. Számomra a lényeg, hogy jól menjen és ha valami gond van a beállításokkal akkor könnyen ki lehessen tesztelni. Ebből a szempontból a P5Q széria kezesbárány. Nekem gigával mindig volt valami gondom tuningnál, amit nehezen vagy sehogy sem tudtam megoldani, meg nagyon sok meghalt belőlük tuning nélkül is. Még most is van egy döglött DS3 a szekrényben, hol folyamatosan újraindul, hol nem is indul egyáltalán, és ez egyik napról a másikra jött elő, úgy hogy húzva sem volt.
    Az egyetlen igazán jónak tűnő lap ami a kezeim között volt az unokaöcsém DQ6-ja, abban van anyag, de azzal is voltak fura ram gondok (egyszer csak nem indult, aztán ment 1 modullal de kettővel nem, megcseréltem a modulok sorrendjét elindult, visszacseréltem ugyanúgy ment).
    Szóval ha lehet én biztos Asust veszek.

    Speed(R): Ha van döglött jó SB bordával lapod vedd le róla azt vágjál le belőle akkorát amekkora rámegy a FET-ekre. Kétoldalas hővezető ragasztó pár száz forint alin, én is így oldottam meg egy lap VRM borda nélküli lap hűtését, teljesen jó lett

Új hozzászólás Aktív témák