- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Windows 10
- JavaScript topic
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- Nagyon aggasztó, hogy mire használják a bűnözők a ChatGPT-t
- Adobe Photoshop
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Bittorrent topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BE4GLE
aktív tag
Nem tudom hogyan kapcsolódik a metaverzumhoz a ChatGPT és társai, de az elgondolkodtató, hogy mi oka lenne valakinek bizonyos weboldalakra ellátogatni, ha egy AI direktben válaszol a kérdéseire. (És most nagyvonalúan tekintsünk el attól, hogy sokszor rosszul válaszol.)
Redmi Note 9 Pro
-
BE4GLE
aktív tag
És még egy gondolat a fentihez: Ha esetleg elkezdenek ezek a weboldalak sorra kihullani, mert már nem fenntarthatók, akkor milyen információforrásból fogják ezeket az AI-kat tovább okosítani?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9 Pro
-
Teasüti
nagyúr
Mondjuk mert Bing mellékeli a forrás(oka)t is és ha megtalálta amit kerestem, akkor megyek tovább a forrásra. Persze ha nem csak vmi egyszerű kérdést tettem fel neki. Amúgy se árt megnézni honnan veszi az infót. De eddig nekem nincs rá panaszom. Ügyes.
ChatGPT már nem olyan jól informált, illetve nem ad konkluzív válaszokat. Azt könnyű megcáfolni és olyankor aranyosan mindig elnézést kér.Elég csak visszakérdezni neki és lehet homlokegyenest ellentétes eredményt dob neki az algoritmus.
Bing viszont a kereső találatokból mazsolázik, az azért teljesen más történet, mintha csak a tréning adatokból keresgélne neked. -
dolon75
aktív tag
nem tudom.
mondott is valamit, vagy csak beszélt?
tesz valamit, vagy csak beszél?nem tudom, tényleg.
lehet, a ChatGP írta a beszédét.War Pigs!
Új hozzászólás Aktív témák
it Margrethe Vestager szerint az EU a digitális piacokon a következő alapos vizsgálatot a metaverzumok és az AI kapcsán folytathatja.
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
- Üzletből, garanciával, Intel Core i5-10300H 16RAM 512SSD GTX 1650Ti FULLHD IPS/15,6" FULL HD IPS
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest