Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolon75
senior tag
nem tudom.
mondott is valamit, vagy csak beszélt?
tesz valamit, vagy csak beszél?nem tudom, tényleg.
lehet, a ChatGP írta a beszédét. -
Teasüti
nagyúr
Mondjuk mert Bing mellékeli a forrás(oka)t is és ha megtalálta amit kerestem, akkor megyek tovább a forrásra. Persze ha nem csak vmi egyszerű kérdést tettem fel neki. Amúgy se árt megnézni honnan veszi az infót. De eddig nekem nincs rá panaszom. Ügyes.
ChatGPT már nem olyan jól informált, illetve nem ad konkluzív válaszokat. Azt könnyű megcáfolni és olyankor aranyosan mindig elnézést kér.Elég csak visszakérdezni neki és lehet homlokegyenest ellentétes eredményt dob neki az algoritmus.
Bing viszont a kereső találatokból mazsolázik, az azért teljesen más történet, mintha csak a tréning adatokból keresgélne neked. -
-
BE4GLE
aktív tag
És még egy gondolat a fentihez: Ha esetleg elkezdenek ezek a weboldalak sorra kihullani, mert már nem fenntarthatók, akkor milyen információforrásból fogják ezeket az AI-kat tovább okosítani?
-
BE4GLE
aktív tag
Nem tudom hogyan kapcsolódik a metaverzumhoz a ChatGPT és társai, de az elgondolkodtató, hogy mi oka lenne valakinek bizonyos weboldalakra ellátogatni, ha egy AI direktben válaszol a kérdéseire. (És most nagyvonalúan tekintsünk el attól, hogy sokszor rosszul válaszol.)
Új hozzászólás Aktív témák
it Margrethe Vestager szerint az EU a digitális piacokon a következő alapos vizsgálatot a metaverzumok és az AI kapcsán folytathatja.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo L13 Yoga Gen4 - AMD Ryzen 7 7730U I 16GB I 256SSD I 13,3" Touch I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Fedezd fel a Jövőt: Gigabyte RTX 5070 ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest