Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni97

    őstag

    Na így 15 óra után leírom hogy vagyok a játékkal. Néha vannak bugok, pl mikor nézek valakit mert meghaltam vagy kill cam-ba nincs fegyver a kezében. Vagyis van de átlátszó. Azt írja, hogy weu, ez gondolom nyugat európára utal. Nincs is ezzel baj, mert ott mellette zárójelben 36ms pinget ír, ha az egyáltalán az. Játékban vinszont csoda ha lemegy 80 alá. Átlag 100ms azért megvan. Ez nem tudom hogy zavar-e mert valahogy nem érzem hogy ha mozgok akkor az emberkém később mozogna. Lol-ba, cs-be ez egyből látszott. Több mint a fél alap operátor gárda megvan, már csak 1500 vagy már csak 2000-be kerülnek ott a csoportokba. Csak néha nem tudom hogy a fegyverre rakjak kiegészítőket vagy még majd később. Mert minden fegyvert ki akarok fullozni, viszont még nagyon kevésen van valami.

    Úgy gondolom, ha ez élesbe menne akkor én inkább egy szellemi tagja lennék a csapatnak és akkor is a rossz oldalon. Támadóknál, nem tudom. Nagyon sokszor kilövik a drónomat vagy beakad a mute-nak a szarjába. Ha viszont túl éli akkor érdemes lenne vele tovább mozogni és folyamat spotolni míg ki nem hal a kis drónocska? Mert én ezt szoktam.
    Védőknél mikor már teli raktam a szobákat és csapdákat elhelyeztem, leülök és kamerázok ha tudok. Halálom után meg főleg, ha nincsenek kilőve. Itt észrevettem hogy miért szar egyedül. Mert muszáj spotolni amit észrevesznek és kilövik a kamerát. De ez van nem szeretek ismerősökön kívül mással csevegni.

    A lövési képességeim szerintem elég mélyen van. Ha mehetne 0 alá a kda akkor már ott lenne valahol -1000000 körül. A reakció hogy merről lőnek és már rántom felé ha nem halok meg vagy fekszek le kapásból ez megvan. Viszont lőni olyan szinten nem tudok hogy nem igaz. Vagy csak alapból a taktikámmal van baj. Most pl van ez a heti küldi hogy pisztollyal és puskával öljek 7 embert(külön külön persze). 2-3 napja(2-3 órát játszok max/nap) csinálom és nem lesz meg egyik se mert nem tudok lőni. Vagy ha nem is a lővessel a stratégiámmal van a baj. Nem tudom mikor merre hogyan mozogjak, hol lehetnek. Szóval vagy a lővéssel van a baj, vagy az agyammal vagy mind a kettővel.

    Mennyire érdemes itt egy operátorral jobban foglalkozni? Szóval hogy legyen pl egy ash-mute az az operátor akivel a legjobban megy?

Új hozzászólás Aktív témák