Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz R1per3 #3489 üzenetére

    Rate, cl_maxPackets jó úgy, ahogy van. Rate-ből meg lehet próbálni a 10000-et és a 16000-et, ha netgondjaid vannak. ADSL nethez a 25000 a jó.

    cl_maxPackets-et célszerű a com_maxFps-sel szinkronba állítani, bár egyes netkonfigurációknál elképzelhető, hogy a 63 kicsivel jobb lehet, de igazából 125 a bevált standard - ill. ha nem annyi, akkor előfordulhat, hogy más playereknek warpolsz.
    Tulajdonképpen az, hogy másodpercenként hány frissítést küld a kliens a szerver felé.

    A cl_packetdup eredetileg azért volt, hogy mérsékelje a packet loss-t azzal, hogy adott packet-eket többször elküld, mintegy "bebiztosítva" a rendes hálózati adatfolyamot. Szintén netfüggő, 0-5 között állítható, a default 1, én úgy szoktam hagyni.

    A cl_timeNudge trükkös dolog (kinda aims for you :DD), 50 körüli pingeknél még igazából gyakorlati haszna nincs. Extra késést ad a lövésekhez (-20 és 20 között állítható), így próbál kicsit átlagolni / javítani a playerek közti (hálózati) kapcsolat különbségein.
    A gyakorlatban az enemy picit darabosabban mozog, elviekben pontosabban lehet rá lőni. Aztán a valóság meg fene tudja. Pontlövő fegyvereknél bizonyos körülmények között van értelme; plazmához -20-at szoktam használni, a többi fegyverhez 0-át. Igazából megszokás kérdése, de szerintem nem érdemes vele különösebben babrálni.
    A cl_autoTimeNudge-ot nem ajánlom, nem konzisztens az végeredmény.

    A cg_predictLocalRailShots defaultja 1. A 0 nagy pingnél nem annyira "snappy", viszont cserébe redukálódik az "érdekes" shotok mennyisége (pl. akkor lövöd el, amikor már a sarok mögött van).
    Hol így, hol úgy használom. A tapasztalatom az, hogy a railemnek szinte tökmindegy, hogy milyen beállításai vannak (sens, fov, akármi). ;] :DD

    A cg_predictItems 0-val lényegesen kevesebb olyan lesz, hogy mondjuk éppen elhalálozol egy armoron, hallod a hangot, hogy még éppen felveszed, de valójában ottmarad.

    A cg_trueShotgun csak preferencia kérdése, én azt tapasztaltam,hogy magának a srapnelszóródáshoz igazából nincs köze, csak annak a megjelenítéséhez, ha a cg_marks 1. Én 1-et szoktam használni, mert "letisztultabb", a 0 meglehetősen random szórodás (bizonyos kereteken belül persze).

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák