-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia párti
őstag
válasz dhcodoki #10965 üzenetére
Szia!
Szerintem az ég világon nincs semmi gond a slimmel.
Nyugodtan vegyél azt!
Sokan azért mondják, hogy túlmelegszik, mert kisebb gép, mint a régi körvér ps3.
Pedig nem.
Jó hűtése van ugyanúgy a slimnek is. Mondom kb 5órát játszottam vele éés nem melegedett be.
Valamikor el fog romlani az olvasófej is, de kérdés mikor?
Meg kérdés az is meik bírja tovább a fat-é vagy a slim-é?
Ezt sorry, de nem tudom megmondani.
Mert csak párszor játszottam slimen.
De nekem a kövér 80gigás van.
A papírja szerint lassan 1 éves és még nem volt szervízben.A GT5-nek még csak, hivatalosan Japánba való megjelenéséről van dátum.
2010 Márc. igen.
De az Európai sajnos még nem ismert.
A GT prologue a teljes GT5-nek egy kis előzetese(demója) több tartalommal, mármint a demónál.
De érdemes megvenni jó játék nagyon.
Én most tartok az A "eventsén", de vannak itt már olyan versenyek amik bizony megizzasztják az embert.[ Szerkesztve ]
-
blazsey2
senior tag
válasz dhcodoki #10965 üzenetére
Egész nyugodtan megveheted,a barátnődnek meg vedd meg az Uncharted Drake-t van belőle két rész is még a géphez sem fogsz odaférni mert ő fog játszani vele,nagyon jó kalandjátékok.A GT5 Prologue tényleg elé rövid de ha Gt-t szereted akkor ez kötelező vétel.
PSN ID:blazseydr
-
jookomak
őstag
válasz dhcodoki #10993 üzenetére
Értékelős oldalak: IGN, Gamespot, Metacritic, Gametrailers
De az is jó, ha megírod ide, hogy milyen játékokat szeretsz, valószínűleg tudunk mondani pár címet, ami tetszeni fog, utána meg lehet nézni róla videókat.
-
szasanyi
félisten
válasz dhcodoki #11174 üzenetére
Nem. A Shaun White Snowboarding az ami hasonló.
-
Edgeri
senior tag
-
Sakab
senior tag
válasz dhcodoki #11300 üzenetére
Szerintem biztos h kényelemesebb de vedd meg nyugodtan ha nem teccik akkor megveszem tőled mert én is szeretnék filmek zenék miatt már csak azért is h ha zenét hallgatok akkor a kádból a konyhából is tok számot váltani
Más...
Még mindig nem akarok beletörődni h nem látom a gépemen a psnek a mappáit és ne a joyon keljen tökölni amikor 30 40 giga filme átakarnék másolni...PC to PS3...2kattintás azért kényelmesebb lenne hosszabb távon. tudom van ez a media server progi feltettem nagyon szuper és hihetetlen jó ideiglenesen.csak ugye anno az volt a terv h veszek a ps be egy legalább félterás vinyót és kész.Az asztali gépbe marad a 250es ami arra elég h ami film lejött átis húzom a psre és ha kedvem van ágyból meg lesen úgy h nem kell gépet meg pst meg minden kapcsolgatnom.
Szóval ami van alapba a psbe az a Media Servers,ami most nekem nem megy mert a saját itthoni hálómon vmi gubanc van és kiirja h nem bír rácsatlakozni a gépemre de 1ébként látja.
Na most ez ugyan az mint a PS3 Media Servers?Azaz h streemel a pcről?Vagy eseteleg szinkronizál egy adott media mappát és ami abba benne van azt felis másolja nekem szépen?Mert ha igen akkor még ma este kiadom a parancsot...format c
MEg van ez a RedKawa erről eddig nem sok infót találtam.VKinek vmi tapasztalat?
Vagy esetleg ha fent lenne a linux akkor nem lehetne elérni hálón és úgy másolgatni? -
DM-Fan
nagyúr
válasz dhcodoki #11300 üzenetére
Nekem anno a gép mellé volt csomagolva a Sony BD távirányító (plusz egy BD film is - ilyen csomagban vettem), külön 7 eFt-ért lehet megvásárolni. Én imádom, egyszerűen mindent tud, nagyon kényelmes a használata, ha filmet nézel, zenét hallgatsz a PS3-ról, akkor nagyon erősen ajánlott. Ráadásul ez is Bluetooth-os, akárcsak a kontroller, úgyhogy akár a retyóról is tudod vezérelni a zenét. Szóval ez nem fölösleges pénzkidobás, kiváló, minőségi termék.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
válasz dhcodoki #11343 üzenetére
Én ugyanígy jártam a Multiformattal... annyi különbséggel, hogy én épp másik városban voltam. Mobil csörög, hív a futár, hogy mindjárt odaér a lakcímemre. Mondom neki, akkor az zsíros kenyér, de jó lenne ha átugrana Debrecenbe, mert épp ott vagyok. Azt nem tudja megtenni, mert nem arra megy tovább.
Gyorsan keressél már valakit, aki leperkál ~130k kp-t, és átveszi a csomagot.
Kérdeztem utólag a Multiformat-os embert, hogy hát ez meg mi volt vazze? Bocsi, elfelejtettünk szólni... ennyi.
Ja, ezt majd' elfelejtettem: magyar nyelvű használati utasítás, vagy számla (semmi!) az nem jött, az utólag kellett telefonon intéznem, meg postáztatnom. Ha 72 órán belül meghibásodik és szükségesé vált volna, hivatalosan nem tudtam volna bizonyítani, hogy onnan vettem.[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
válasz dhcodoki #11343 üzenetére
neten van magyar használati is ,(bár most nem találom:S) , én laptop akkummal jártam így, de én rájöttem h énvok a hiba, mert kaptam email-t csak a citromail úgy intézte magának h szerinte spam.... szal nem vehettem észre a dolgot, következő már csak a futár csöngetése volt...
szerk: megvan de még a 2.50 rendszer használatija ... [link]
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
őstag
válasz dhcodoki #11360 üzenetére
Töltöttség ellenőrzése: az XMB-ben tartsd lenyomva a PS gombot, akkor majd kijelzi a töltöttséget is valamelyik sarokban.
Ha csak a készenléti állapotban van a PS, akkor nem tölti a kontrollert. Ellenben egy sima PC-ről is tölthető! Ha töltődik, akkor a piros LED-sor villog, ha fel van töltve, akkor csak simán világít."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
k.
őstag
válasz dhcodoki #11373 üzenetére
Én 3 napja agyilag alig léteztem annyira ezzel foglakoztam
Ugyanis vaterán a suliban kedd délelött kinéztem.Na jó akkor délután havert áthivom hogy akkor most ezt nézze meg és ha jó megvesszük.Megvettük.Szerdán ment az informálódás hogy balatonfűzfőről hogy jön fel végül az eladó felhozta.Aztán haver ma átvette délelött és egész végig nyomkodta meg irta az smseket hogy milyen állat.Sajnos ellógtam az utolsó dögunalom órát érte(senki de senki ne csinálja de 3 év után kicsit voltam felspannolva) és mentem megnézni.Aztán külön angolra elmentem és haver hozta át.Azóta nyomogatom ezerrel
Egyébként neked is grat -
DM-Fan
nagyúr
válasz dhcodoki #11439 üzenetére
A COD2 multija nagyon-nagyon elbujdokolhat a COD4 és az azt követő részek multija mögött. Szerintem jelen pillanatban nincs olyan FPS, ami tökéletesebb multi-játékmenettel rendelkezne, mint a COD4 - MW, COD5, vagy a MW2. Egyrészt nagyon jó a pontrendszer, prímán ki van találva a karakter- és arzenálfejlődés a megszerzett pontok birtokában, másrészt pedig szinte minden játékmód megvan (Free-For-All, Team DeathMatch, CTF, stb.). Ezen felül a legnépesebb online közösség a COD-é, rengeteg játékossal (több millió), rengeteg tapasztalt játékossal. Sosem unalmas, mindig pörgős, nincs nyugi egy másodpercre sem. Én több száz óra multin vagyok túl az említett részekből, de nem tudom megunni, csak ajánlani tudom. Ezzel megtanulsz FPS-t multiban játszani, ráadásul a grafika is pazar.
Get Moded!
-
AND1
őstag
válasz dhcodoki #11577 üzenetére
Router beállításnál akkor ne bonyolítsd, ha van quick setup, akkor rajta. Csak add meg az SSID (A wlan nevét), felhasználónév-jelszó, meg a titkosításd állítsd wpa2+aes ha van ilyen kombó. Után ps ráscannel, csatlakozik és mindig ebbe fog belépni ha okés. A pc-ps megosztás meg:
ha az angol nem gáz akkor itt látod, ill google-ben is találni elég sok how to-t = [link]
[ Szerkesztve ]
Egy régi PH-s.
-
orkester
őstag
válasz dhcodoki #11610 üzenetére
Nálam kb. 7m-re van a Pc-től és 8m-re a Ps3-tól a router és még van egy fal is és nem szaggat semmi. Nálad valami más gond lehet.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
bordi10
senior tag
-
jookomak
őstag
válasz dhcodoki #11751 üzenetére
cod-ból csak us store-on van fent az 5. rész demója.
a store néha nekem is szokott ilyet, de ami még jobban idegesít, hogy a ps brutál lassú a csilivili linksys 320 routeremmel wifin, kábellel meg jó, szóval nem a store sebessége a bibi. (ha esetleg valakinek van tippe beállításokra, ne tartsa vissza)
-
DM-Fan
nagyúr
válasz dhcodoki #12727 üzenetére
Nem tömörít az rajta semmit, elvileg ki kell mennie a DTS-HD-nak, sőt, ez ugyebár csakis HDMI-n megy ki. Amennyiben az erősítőd tudja fogadni ezt a formátumot, akkor meg is szólaltatja. Az, hogy multi-channel-t ír ki egyáltalán nem gond, miért is lenne, hisz a DTS-HD ugyebár multichannel, hisz ugyanúgy több csatornát tartalmaz, ahogy anno a Dolby Digital is.
Get Moded!
-
-
MAXIMIZE
tag
válasz dhcodoki #12751 üzenetére
elvileg a bitstream a jobb mert a dvd-n vagy Bd-n tömörített hang van (dts, dolby stb...) és ilyenkor ehhez a jelhez nem nyúl hozzá a ps3 csak átengedi magán és így jut el az erősítőbe, amit aztán egy jó erősítő jobban kezel mint a ps, ha viszont lpcm jelet nyom ki magából akkor soha nem fog az erősítő dts-t vagy dolby-t kiírni
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Posta, csomagküldés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Android felhasználók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest