Új hozzászólás Aktív témák

  • kisJack

    aktív tag

    Sziasztok!
    Elérkezettnek látom az időt, hogy átnyargaljak ps-re! A jelentősebb xbox címeket végignyomtam, vmelyik hozta azt amit vártam tőle, vmelyik kisebb csalódás volt, összességében nem bántam meg hogy box tulaj voltam néhány hónapig.
    De most már ps-fronton is elég nagy a mozgolódás, jó néhány cím van amit úgy érzem muszáj kipróbáljak és idén, végre-valahára (oh God csak el ne kiabáljam!) jön a GT5!
    Meg aztán ott a BD-lejátszó, ez is sokat nyom a latba, az mkv. töltögetés 1Mbit-es internyettel nem egy leányálom. Nem mintha olyan sok blu-ray film vásárlását tervezném a borsos áruk miatt, de azért na! :) Szóval feladtam egy hirdetést, de igazából nem sürgetek semmit amúgy is valami árcsökkentésről csiripelnek ha jól tévedek, azt érdemes lenne megvárni.
    Hardverfronton nem tervez valami változtatást a Sony? Úgy értem valami új változat, nem -pont slim- esetleg ps2 kompatibilitás mint a régi 60-asokban, ilyesmi... :D
    Láttam Unchartedet kemény 3.5k-ért -ha jól emlékszem- remélem az ilyen árzuhanás úgy általában minden régi ps3 címre jellemző, mert akkor nagy bevásárlás lesz!

Új hozzászólás Aktív témák