Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz wrathchild #13828 üzenetére

    Kiporszívózni magad is ki tudod otthon, szétszedés nélkül is: fogod a porszívót, és csak a szívócsonkot (műanyag, kör alakú) szemből nézve a gép jobb oldalán levő szellőzőknél elhúzod párszor, majd a műveletet megismétled a hátsó szellőzőknél is. A por nagy része így távozik. Én ezt 1,5 éve minden hónapban egyszer megteszem és semmi baja a gépemnek (kop-kop-kop). Persze hozzáteszem, hogy a PS3/TV/lejátszó/erősítő körüli felületet hetente kétszer is pormentesre törlöm, így a porszívózással megfejelve alapvetően nem lehet sok por a gépben.
    Ha lejárt a gari és vállalkozó szellemű vagy, akkor a szemből nézve bal oldalt levő címke és az alatta levő csavar eltávolítása után megszabadulhatsz a fedlaptól és az az alatt levő csavarokat kiszedve bejutsz a gép belsejébe is és ott is porszívózhatsz óvatosan.

    A Sony-nak nem kerülne semmibe a HDD-install opció, pusztán köteleznie kéne rá a szoftvergyártókat. A valódi oka, hogy nem így van? Egyrészt szerintem marketing: "nem megy el idő az installálással", "rögtön játszhatsz" frázisok puffogtatása, másrészt így el lehetett adni a kisebb HDD-vel szerelt gépeket is anélkül, hogy durroghattak volna a vásárlók, harmadrészt meg szerintem van benne némi másolásvédelmi ok is. Utólag is bármikor meg lehetne oldani egy patch-el bármelyik játék esetében, ez nem ügy, lásd: Store-on való vásárláskor egyből vinyóra töltesz és onnan is használod ugyanazt a játékot, amit boltban lemezen kapsz meg. Szóval alapból nagy eséllyel van is a játékokból vinyóról futó verzió.

    Heli Kopter-t illetően nincs tapasztalatom.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák