- DIGI kábel TV
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Windows 11
- Programozás topic
- YouTube
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz Creative997 #20850 üzenetére
Hát néhány(lassan néhány száz)okot tudnánk mi is mondani.
[ Szerkesztve ]
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
Bazzzs
senior tag
kocsi kérdés: Köszi a véleményeket! Crea a nevem játékban is ugyanez, azaz Bazzzs. Úgy vettem észre h az a maradék két body upgrade is sokat változtat a kezelhetőségen, így azt most még a hétvégén rápakolom, utána ha még benne vagy jó lenne valami használható balanszot találni Ha meg végképp nem megy, akkor veszek egy WRX-et vagy RX7-et. Utóbbinak sokkal jobban tetszik az irányíthatósága, és jobban fekszik is tesztvezetés alapján, de gyorsulása miatt félek, hogy ugyanúgy járok vele mint az NSX-szel.
aeria fórum: Háááát... beleolvastam, de ahogy pl. Mianiak reakcióit látom, ő se elégedett, de egyértelműen az Invictust jelöl meg problémaforrásként Szerinte, ha diplomatikus módon fogalmazzuk meg az óhajainkat, akkor van esély a változásra.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
szacsee
nagyúr
Urak!
Nekiálltam kormánnyal tolni Sim VS-ben.
Hát most is gáz vagyok, de az eleje nagyon az volt.
A kocsik viszont életre kelnek.
Gázelvételre, fékezésre kanyarodáskor nagyon kell figyelnem még, mert van hogy megpördülök a pályán kanyarban.
Viszont ahogy elnézem a TA kocsiról lemondok... inkább Simezek.
Milyen kocsit ajánlatok 25-ös szint körül?
Spiedo Forte-t néztem ki magamnak a Stallion mellé... jó választás? -
Creative997
őstag
válasz szacsee #20853 üzenetére
Sokan panaszkodnak rá, mások meg elég jól kezelik. Shop/Test Drive-ban teszteld le. Bármilyen tuningot rárakhatsz és balancot is. És nem mellesleg a legdrágább class5. Én speciel nem használom, megvettem mikor kijött és nagyon bejött, miután feltoltam maxra már nem annyira. De elvileg egy egész jó kis gép, a GT liga gyakorlásnál nagyon jónak tűnt.
A Harpoon 150k-el olcsóbb és piszok gyors, kivéve nagyon kanyargós pályákra. És sokan mondják (már írtam feljebb) aki Harpoon-t használ az cheater
És még van a Buggy, hamar vége a futásának alacsony végsebessége miatt, így gyors pályákra nem alkalmas egyáltalán. De nagyon fürge, a legjobb kanyarodása van minden autó közül, viszont lassan gyorsul és drága is.Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
szacsee
nagyúr
válasz Creative997 #20854 üzenetére
Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor Harpoon-t érdemesebb lenne elsőre bevállalni?
Alapon gondolom a Harpoon jobb... pár irányításra ható upgrade-el meg csak csak ellen lehet súlyozni a "kezelhetetlenségét"... és ezek az upgrade-k még olcsóbbak is a többinél. -
Creative997
őstag
válasz szacsee #20855 üzenetére
Én azt mondom inkább teszteld le Alapaosan őket mielőtt megveszed valamelyiket.
A Harpoont csak fullosan ismerem, nem próbáltam még stock állapotban, de gondolom elég gyatrán kanyarodhat, fullon is van kivánnivaló e téren, csak lassabban kell bevenni a kanyarokat.
Sok nagyon gyors playert láttam Forte-val nagyon jól menni, de sokan nem szeretik. Én nem tudom, nem használom.Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Bazzzs
senior tag
gyors kérdés: Fánkozni melyik pályán a legoptimálisabb? Van még pár darab XP duplázóm, és egyet ellőnék még ma a 30% alatt. Tegnap 1 órát pörögtem tokyo team driften, de alig ad difficulty bonus-t. Még nem vagyok valami profi, így helyre van szükségem Serpentine-en az a kis parkoló szerű rész a házak előtt a tó előtt? Előre is köszi, ha kapok tippet
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz Bazzzs #20857 üzenetére
Sim driftre: Ha vagy már lvl38 akkor Serpentine Rough and tough. Egyébként Event drift Route-on csináltuk azt h az utolsó kanyar előtt fánkoltunk 10 percig, aztán végigdrifteltük a pályát és ezt mind a 12 körben...
Nagy hely? Mégis mekkora ha a Team Drift nem elég nagy?
Amit mondasz jó lenne, de mivel ezek szerint nem megy még profin nem javaslom, sok a fű arra és megcsúszol...[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Bazzzs
senior tag
válasz Creative997 #20858 üzenetére
Nem mondtam h nem elég a hely Team Driften A difficulty bonus nem elég Event drift route tökéletes lenne, azon csapattársammal szoktam is simdriftezni, de ő egyáltalán nem szeret fánkozni. Pörgésre viszont van saját másodlago acc, csak az 11-es szinten van, és ezért nem tudok event drift route-on pörögni. Ezért gondoltam még a serpentine-re lehetőségként
-
PaJa1
őstag
válasz Bazzzs #20859 üzenetére
Akkor bullfrog
Amúgy már mindegy mikor lövöd el a poppert, nem kapsz pluszban 100%ot ha egynél több cucc ad bonuszt. Nem próbáltam de ezt hallottam. Szal most rush alatt popperral 130%os bonusz van.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Bazzzs
senior tag
Crea: Bocsi, rosszul fogalmaztam
Paja: Köszi! Kipróbálom, akkor Bullfrogon. Sajnos tudom, hogy csak 130%, ezért is keresek legalább valami olyan pályát, ahol 11%-nál több a difficulty bonus, és alkalmas is fánkozásra Na, de léptem is pörögni pár órát
-
PaJa1
őstag
válasz Bazzzs #20862 üzenetére
Serpentineken nagy a diff bonusz, legalábbis elenorban ott volt nagy.
Fiona jól elqrta a játékot, nem is játszok vele azóta annyit. Tegnap mentem vagy 20 versenyt és sikerült megnyernem egyet
Amúgy sima drifteléssel is összejön 10 ropi futamonként, most akkor az olyan 25 popperrel. És nem olyan unalmas mint körbe körbe pörögni.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok...
Év átigazolásával kapcsolatba....tudja akkor mindenki ,hogy mi az ábra.. lesz min csámcsogni xDD
Tehát sokat beszélgettünk a VAS klánnal és ugy döntöttünk, hogy becsatlakozunk hozzá az ő klánjába...(TPengeT) aki nem tudná....
Mert amikor bejött a klánosdi akkor úgy szerettem volna, hogy csak 1-2-3 klán legyen de az fullon full player-el CSAK MAGYAROKKAL!!!!!!!
Azért mi mentünk hozzájuk mert nekik jobban ki volt már építve a HQ .....
Aki akar az jó lenne ha kilépne az FRC-böl pl: Mariann Dávid meg ezek a MAGYAR játékosok és Magyar klánba folytatnák a játékot...
De amugy eladó a régi klánom...xDD
Röviden ennyit...Előre bocsi a fogalmazásért.. meg ezekért.... előre szólok....
Kiv vagyok mit fogotk irni...xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Mariann294
őstag
válasz [HUN]-Kisa #20864 üzenetére
Álmodozz csak..
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
hát igen erre inkább nem mondok semmit..
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Mariann294
őstag
válasz [HUN]-Kisa #20866 üzenetére
Figyelj nekem szinte az összes haverom abban a klánban van.Mindig beszélgetünk,funololnk,elvagyunk.Nem fogok átmenni egy csupa ismeretlen közé,csupán azért mert valaki azt mondja.Bocs.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #20864 üzenetére
elado? amit en fizettem neked?
ha bunko lennek, azt irnam, hogy menj a picsaba, de szerencsere nem vagyok az
-
PaJa1
őstag
válasz UnConnecteD #20868 üzenetére
Bakker te vetted?
a azért nagy bizniszmen.... más pénzén vásárol aztán eladja sajátjaként és a zseton meg az ő zsebében cseng
Felvásárolnám a csapatot (belépek, boss leszek). Átírnám a nevét aztán ráhagynám másra, Pl az a főrészvényesnek Bár ezt ő maga is megtehetiMár én is írtam hogy én örülök a csapatrendszer bevezetésének, még akkor is ha most nagyon büntetik őket, mert olyanokkal vagyok együtt akik hasonlóan játszanak mint én.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Bazzzs
senior tag
Előre is bocsánat, hogy minden napra jut mostanság valami kérdésem, de ez szerintem tényleg fontos több ember szempontjából is. Ugye tegnap kérdezgettem ezt a fánkozást, hogy hol érdemes, de most olyan kérdésem lenne, hogy egyáltalán lehet még? Paja azt írta nem is oly' rég, hogy szerinte igen. Viszont megjelent egy topic aeria fórumán miszerint az egész csapat bűnhödik, ha csaláson kapnak rajta tagokat. Azt, hogy mi a csalás nem írták le, de elvileg a trunk meg a driftelés engedélyezett. Viszont ebbe beletartozik a fánkozás is?
Most GM_1fastcrx hozzászólásában találtam egy ilyen részletet:
"...The entire crew was found to be guilty of using "doughnuts" in Sim and other modes to mass RP and exploit the KOTH. How you say I knew this? Well we saw them doing it and the Crew leader came clean and told us they were. If you all were doing it then you all should definitely be punished for it..."
Ezek szerint simdrift mehet, de fánkozni csapattársammal eszembe se jusson? Nagyon nem mindegy
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
-
Ricco_hun
senior tag
válasz Bazzzs #20870 üzenetére
Én már a játékba is félek belépni ( ), nehogy bannoljanak. Már minden szarért csíter vagy. Legközelebb tilos lesz kormányozni a játékban, akit ezen kapnak bannolják még a szomszédját is. Szánalom lett ez a játék. Na, hát bannoljanak mindenkit, hajrá!! Csak elfogy végül az a 200-300 player. Régebben még csak a kis hülye, érzékenylelkivilágú pöcsök jelentgettek mindenkit, most meg már azért is kiraknak ha rp-t/xp-t mersz gyűjteni. Ha nem lett volna explorer vagy fánk, most sokan hanyasok lennénk? Én kb 27-28. Mit gondolnak, hogy majd az NFS-ekhez szokott véristvánok több éven keresztül, napi 12 órában ott fognak szenvedni simvs-ben, hogy megvehessék az áhított Morello-t, miközben rendre utolsónak érnek be a célba? Rossz feltevés, ugyanis 2-3 ilyen verseny után úgy otthagyják a PT-t, hogy csak na. De AG-re már beregelt, szóval nyugi, megvan a fivehundred million members.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Creative997
őstag
válasz Ricco_hun #20872 üzenetére
Amit írtam, hallottam ha valakit wallriderkedésen kapnak bannolják szerintem jó dolog, de az h ha valaki fánkolni mer azért az egész csapatot... baromság. Persze ez a crew rankings miatt van és nem tudják kiszűrni h maga az egyén akar magának farmolni vagy a csapatnak.
-
erdol
senior tag
Miután megtisztították a játékot a sok "csalótól" azt veszik észre hogy nem maradt csak 50 játékos.Érdemes tényleg,utána meg kepeszthetnek hogy legyen aki játszik.
[ Szerkesztve ]
-
Ricco_hun
senior tag
válasz Creative997 #20875 üzenetére
Itt nem csak a wallrider-kedésről van szó. Ez az egész kialakult helyzet már-már szappanoperába illő.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Creative997
őstag
válasz SylarHUN #20877 üzenetére
Amikor valaki nem fékez és a falat használja full gázzal hogy bevegyen egy kanyart utána quick repairrel megjavítja a kocsiját hogy ne kelljen megállni, így időt próbál nyerni. Sok Tokyo-s pályán ilyen wallrider-es idők vannak a top3-ban. A szó maga falonmászót (vagy valami ilyesmit) jelent
[ Szerkesztve ]
-
ABnormal
őstag
mióta nem lehet elugrani a tanzava uphill végén? az volt a legjobb az egészben...
R.I.P. PT... -
tomkatomi
tag
válasz Creative997 #20878 üzenetére
A "wallriderek" után pedig jön a "ghostriderek" bannolása (akik saját, másik acc-juk ellen játszanak), legvégül pedig a driverek is kiüttetnek
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! ---- Minden játékban egyszerűen csak: tomkatomi
-
Bazzzs
senior tag
Még mindig nem teljesen tiszta, hogy mit lehet akkor Én minden este simdriftezek csapattársammal. Amennyiben jól értelmeztem, akkor ez még engedélyezve van, a fánkozás viszont nem. Ellenben ez csak csapaton belül von maga után tiltást, vagy csapaton kívülállóval se szabad fánkozni? Engem csak az bosszant, hogy figyelmeztetés nélkül büntetnek elvileg, de kiírni részletesen sehova se írták ki.
-
UnConnecteD
senior tag
nem is beszelve a knightrider -ekrol
-
SylarHUN
senior tag
válasz Creative997 #20878 üzenetére
Na de ez mekkora marhaság már! Akkor ne legyen a játékba quick repair és meg is van oldva a gond. Amúgy meg a quick repairt már csak AP-ért lehet venni! Asszem 200ap-ba kerül. Komolyan mondom a legszívesebben odamennék a PT-t felügyelő köcsögökhöz és sorba lelövöldözném őket.
Nem büntetni kell, ha nem megszüntetni a kiskapukat!!!!PSN: Xbox:
-
Mariann294
őstag
válasz SylarHUN #20885 üzenetére
Ez komoly?
Ehh.Ujralett rakva a gépem,máskor ilyenkor már egyből letöltöttem,max nem jáccottam vele,de ezek után már csak le se szedem.Elég volt!Nálam betelt a pohár.Néhány hónap/év mulva majd visszanézek...xD
Most jut eszembe hogy nem köszöntem el a játékban lévőktől.Letöltöm,elköszönök,uninstall.
Ez nekem már sok!Nektek további jó játékot,és a topikot továbbra is olvasom majd![ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz Bazzzs #20870 üzenetére
írtam hogy a fánkolást büneltetik és azt is hogy ha csak sim driftelsz azt nem és azzal jobbaan is keresel és nem is unod annyira, tehát minden az utóbbira hajtja a vizet.
A wallride érdekes dolog
Eddig úgy lehetett gyorsabban venni egy-egy kanyart ha fullgázzal végigdöngettél a fal mellett, erre megbabrálták a falakat hogy nagyon lelassítson ha mellette mész. Így most már az a wallride(a régi is él még mindig csak lassú) ha bőven a féktávolságon belül ereszted rá az autót a falra közben fékezel majd a kanyar bejáratánál lejössz róla és mész tovább az íven. Így a falat használod plus fékező erőként és ha egy másodpercet nem is de elég sokat lehet hozni hogy fele annyi távon lassítod az autót mint ha fal nélkül mennél. Ehhez azért több tudás kell mint a régi maxigáz turbórúd majd a fal adja a másikat a kanyarban technológiához. A quick repair APssá tétele az egyik eszköze ennek a megakadályozására, bár ha finoman csinálod akkor nem fájhehe Mariann, csak nincs valami félnivalód attól hogy FRCs vagy?
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Mariann294
őstag
Mivan?
Ha arra gondolsz amire én,akkor nagyon tévecc.Nem csaltam soha.Egyszerűen elegem van abból amit ezek művelnek.Ahol csak tudnak pénzt csalnak ki az emberből a játékélményt meg teljesen elveszik.Mostmár nincs számomra benne semmi élvezetes,semmi motiváció.Explorereznék de mivel az nincs én lépek.Más modban meg megyek egy kört és megunom.Akkor inkább már grid...
1 évvel ezelőtt amikor elkezdtem egésznap ezen logtam egyszerűen ÉLMÉNY volt jáccani.
Na de most.. Mostmár valahogy egyáltalán nem élvezem...kicsit se.
Ennyi. -
SSP33DY
aktív tag
Kivánok!
lvl 46-os(majdnem 47) ACCOM eladó.
Érd. priviben! A Klán nem jár hozzá, oda be lehet lépniEX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
kekeeci
senior tag
Hali mindenkinek!
Egy kis bemutatkozással kezdem:
47 éves isten háta mögötti lakos vagyok.
A PT-vel tavaly augusztus óta játszok, a fórumot december óta olvasom.
A játékban waltzer néven szereplek.
Nem vagyok egy grafomán típus, ritkán ragadok billentyűzetet.
Az angol nyelvtudásom minimális, hála a 40 évvel ezelőtti idegennyelv
oktatásnak (illetve a lakóhelyemnek - na-meg a lustaságomnak).
Pár ebből is adódó kérdésem lenne a továbbiakban,
pl elmagyarázhatná valaki, mi a jó a klánrendszerben,
egyáltalán mire jó?kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
JackShephard
tag
Üdv. mindenkinek!
Hosszas hallgatás után úgy döntöttem, hozzászólok a dolgokhoz, mivel az egész játék tényleg nagyon rossz úton van jelenleg. Látom egyre többen úgy döntenek kiszállnak inkább, nem szenvednek tovább. Azt hiszem nagyon kár a játékért, de ha belegondolok mennyire jó volt még amikor elkezdtem 9 hónapja és most milyen, hááát... Sajnos vannak olyan hibák jelenleg a játékban, ami alkalmatlanná teszi hogy normális szórakozást nyújtson egy jó játékosnak! Egy rossznak talán most nagyobb élmény. Hogy mire is gondolok? Az egyre többet emlegetett "wallride+quick repair" féle játékosokra. A napokban volt alkalmam menni Penge nevű barátunkkal, aki eme faj jeles képviselője. A rossz játékos kategória csak egy enyhe megfogalmazás lenne őrá. Egy kanyart sem tud normálisan bevenni és azt gondolom nem is akar. Megdöbbenve láttam, hogy viszont ezzel a falbadöngölős, mászós kanyarodással gyorsabb mint én... Pedig azt hiszem mindenki tisztában van vele mit is tudok valójában. (ezzel azt akartam mondani, hogy nem tartom magam rossz sofőrnek ) Szánalmasak az ilyen "játékosok" ha tőlük nem szabadul meg az aeria egy permanent bannal, akkor itt semmi értelme folytatni a játékot!!! Ja és jut eszembe, anno engem perm.bannal fenyegettek, csak mert Boobshunter mertem lenni és nem kívántam nevet váltani...
A klánrendszernek talán az lenne az előnye, hogy összegyűjtené a jó játékosokat, haverokat egy csapatba. De mint tudjuk klánon belül is akadnak ellentétek.. Anno Paja és én is képesek voltunk civakodni, részben az én érzékenységem miatt (illetve a borosüvegek sokasága miatt ), részben az ő makacssága miatt, de ez már régi történet, talán igaz sem volt
Egyébként a Cobra nekem nagyon bejön, igen jó autó lett.Üdv. Bubi
[ Szerkesztve ]
-
Bazzzs
senior tag
válasz kekeeci #20892 üzenetére
Üdvözöllek a topicban
Nem akarok nagyon negatív véleményt írni, de a klánrendszer jelen formájában főként csak indulatok keltésére jó. Legalábbis véleményem szerint egyfajta klikkesedés indult meg ennek köszönhetően a játékon belül és sajnos ez igaz a magyar játékosok - remélem még népes - táborára is. Mindazonáltal még csak kezdetleges formában került a játékba, így további funkciók várhatóak. Jelen formájában tehát még semmi pozitív előny nem származik belőle.
Viszont arra jó, hogy egy összetartó csapat vagy baráti társaság létrejöjjön adott csapaton belül. Persze ez sem garancia
Elvileg az új patch hatására bevezetett king of the hill rendszer is már működik. Ez azt figyeli, hogy adott csapat mennyit gyűjtött egy-egy pályán, és amelyik a legtöbb rp-t zsebelte be, az fogja uralni a pályát. Ezek alapján a klán hó végén elvileg kap valamit, de ez még nem biztos, hogy működik. Ellenben ennek ürügyén nagyon szigorúan büntetik a csalás szintű RP farmolást - egész csapat órákon át fánkozik (körbe-körbe driftelget) egy pályán -, és ha valakit rajtakapnak egy csapatból, akkor az egész társaság repül a játékból.
Más: Megint lehet ingyen ap-t kapni elég könnyedén. Katt ide!
[ Szerkesztve ]
-
Blade.T
tag
válasz JackShephard #20893 üzenetére
"A rossz játékos kategória csak egy enyhe megfogalmazás lenne őrá."
Ezen a kijelentéseden fekve röhögtem... tudod ha bemerészkednél végre nagyobb osztályokba és nem állandóan a Class1-es Kawana-val tolnád tanulhatnál is valamit.
Én személy szerint utálom a Class1-es verdákat, ha néha néha megyek azt csak viccből csinálom. Szánalmasak az olyan "játékosok" akik állandóan csak egy class al tolják, az is lehet hogy félnek a nagyobb osztálytól mert ott úgy elagyabugyálnák őket hogy nem lenne kedvük játszani.
Üdv. mindenkinek!http://wolfteam.aeriagames.com/wtgame/rankings || TPengeT || TheFinisher ||
-
ABnormal
őstag
REMÉLEM AZ INVICTUS OLVASSA A TOPIKOT!!!
-
erdol
senior tag
Na ezt most kellene abbahagyni már megint kezdődik a műsor.Inkább az aeriát szidjuk ne egymást.
/A többit inkább töröltem mert már egyszer volt szó arról milyenek a "jó magyarok"/[ Szerkesztve ]
-
SylarHUN
senior tag
Ha olvassa valóba bárki is az INVICTUS-tól ezt a fórumot, akkor 1xűen nem értem miért nem próbálnak bármit is úgy javítani a játékon ahogy itt 1 páran már javasolták. Nem szoktunk rossz tanácsokat adni. Azt pedig végképpen nem értem miért ne lehetne ezeket a saját ötletükként feltüntetni. És azt sem hiszem, hogy csak az AG által kitalált dolgok kerülhetnek a játékba.
És igazán hozzászólhatnának ehhez a FÓRUMHOZ!
Szerintem itt ezen a szenthelyen tanyázik a MAGYAR kemény mag.
Tehát ha valakikkel beszélhetnének akkor azt hiszem ezt velünk megtehetnék.
Én biztosan szívesen venném.
Jó érzéssel töltene el, hogy figyelnek ránk, meghallgatnak, fontolóra veszik az ötleteinket, megfogadnák tanácsainkat. 1 szóval Kommunikálnának velünk.PSN: Xbox:
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Egy óra, két rendszer
- DIGI kábel TV
- BestBuy topik
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...