- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Windows 11
- Programozás topic
- YouTube
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
bome
csendes tag
Mikor szobát hozok létre 5 fő a limit mindig. Én szoktam néha backpacket használni, de ha szigorúan no bp room van akkor nem, valamint ha megbeszéljük, hogy no bp.
Azt elég gustustalannak tartom amit egyesek csinálnak például: Giancarlo 1, hogy indítás előtt berakja a bp-ket.
Mikor tölt a játék ott vannak a backpackek, azzal szerintem futam előtt lehet bp-t venni, és ha ez így van akkor a lámák telenyomják bp-vel a kocsijukat míg tölt a játék, hát mit kell mondjak nagyszerű!
Blackwolffal gondolkoztunk, hogy az LSD-hez csatlakoznánk, pár hete Vodoodollal is beszéltem már és azt mondta neki nincs ellene. Hozzánk nem igazán jön senki tehát lehet benne lennénk egy csapatváltásban.
LSD-ből Aneliee az akit nem csipázok. Múltkor is például mondjuk h no bp, erre meg ő berakja, elkezdi neki nem fullos a WRX-e. Mondom nagyszerű...
PT nick: [Hrt.]barca_bome
-
bome
csendes tag
Bocs, hogy új hsz-be írom, de már nem tudtam az előzőt szerkeszteni: wrx-hez tudna valaki jó balancingot adni ami az új gameplayhez való? Előre is köxi!
-
bome
csendes tag
Toltam pár menetet és nehéz megbarátkoznom az új fizikával, szokatlanul erősek a fékek, szinte állóra kell fékezni kanyarban az autót, de nagyon nem panaszkodhatok minden versenyt megnyertem most Nálam mintha könnyebben futna a PT a Fionával, mint az Eleanorral, más nem vett észre hasonlót?
-
PaJa1
őstag
Folyt.:
Melyik játékban nem próbálják meg megakadályozni a power levelt és a farmolás-t?ssp,
Kombózni és nagyot szakítani hónapokkal ezelőtt próbálkoztam utoljára. Amikor csináltam meg is köszöntem a segítséget. 1-2 kör után abba is hagytam mert felfordultam tőle.
Mellesleg több mint egy hónapja szóltam hogy változni fog a dolog, ha naponta csak egyet kombóztok akkor is milliomosok lennétek. Volt idő bőven összeszedni amit akartatok.
Az fikázás ha örülök, hogy vége? nekem is vége.erdol, Mariann
Hol parasztoztam/basztam le kit, mit a 2vel ezelőtti hozzászólásomban?Aki a szórakozni, társoság miatt járt explorerbe az most is fog, a mód ezen része nem változott, igaz arcade lett a fizika, de ennek az annyira nem tesz be mint a CTFnek. Itt is csak a kombósok sírását hallom most, illetve a rosszallást amit kapok azért mert kinyilvánítottam a véleményem, a sajátom.
Attól hogy GS vagyok, a véleményem még az enyém, bár van mikor az ellenkezik azzal amit az AGE csinál, akkor halkan szabad hangoztatni
nevtelen12,
Ha jól látom, akkor csak azért, hogy ne tudjuk meg milyen nicknevet használsz új felhasználót csinálni és úgy véleményt nyilvánítani eléggé gyenge dolog.
Kezd visszatérni az egyensúly, fejlődni(tudásban is)/dolgozni kell a magasabb szint, erősebb autók, tuningok eléréséért.
Régen kb 1500 RPt kaptunk 7 kör BRoadozásért, mégsem sírt senki. Emelték az árakat, emelték a fizettséget is.bome,
Majdnem úgy látlak ahogy mondod, de noob nélkül-ilyet nem mondtam, legalábbis abban a játékmódban. DE játszok CTFet mostanság a nagy nevek ellen is, felfogták mit nem akarok látni és nem is csinálták, így qrvajókat kergettük egymást. pl, wandal, lady in blue, Arnis, odball. A tuner55 nevű ismerősöd nem fogta fel, repült is amint vége lett a futamnak.Driftben és arcadeban valami smart spin szerűség aktív ezért nem csúszik ki az autó és alig kell ellenkormányozni. pl csak a gázon ülve, néha elengedve szinte tökéletes köröket rajzol az autó.
Tessék szemüveget a búrára erőltetni! Amit eddig(ebben és 2vel ezelőtti HSZemben írtam) az nem volt személyes se sértő és bántó sem! Egyedül névtelenre akasztottam jelzőt.
Örülök hogy itt a crew rendszer! Olyanokkal vagyok akik hasonlóan keményen versenyeznek, élvezetből játszanak mint én! Most csak a rookie csapatnak gyűjtjük szépen lassan az RPt, kell a hely az újoncoknak akik hasonló mentalitással bírnak, mert vannak még! csak nem itt. Bár a lepény hal ér be elsőnek, a remény hal meg utoljára.
Én is követek el hibákat, de az explorer fizetés-csökkentés után érzett örömöm nem az. Igazán átdolgozhatnák már a PD követelményt is, mert röhej ami most. Még a régi is túl könnyen kihasználható volt gazdagodásra.
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
philoxenia
MODERÁTOR
Dokarina a személyeskedést fejezd be !
Offok és személyeskedések törölve.
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
A billentyűzetes irányításon eddig úgy vettem észre, hogy annyi változás, hogy mintha kormányosabb fellingje lenne. A response nem állítható. Így mint kormánynál itt is megfontoltabban kell terelgetni az autót, mert nem fog azonnal teljesen kifordulni a kerék.
Bár a kormány és a gamepad főleg beállítható, használható úgy hogy gyorsabb legyen a mostani billentyűzetes irányításnál. Tehát most elméletileg az analóg eszközt használó játékosok fele billen a mérleg. Ezt meg is fogalmazta 1fast a témaindító posztjában.
Hova lett a jóképű dokar?! Valami kis szín, vidámság volt a forumban
Ezek a modik olyanok mint a "gepárd" gyorsreagálású egység, azzal a különbséggel, hogy tényleg az[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
SylarHUN
senior tag
Itt már megint mi van!!
Mikor jön a Cobra? Valamit tudni? Nem jön több gépállat?
Nagyon kellenének!!
Nekem személy szerint 1 Zonda R, vagy 1 Koenigsegg-ccx, vagy Lamborghini-estoque, vagy 1 Corvette ZR1 tetszene. Ja meg talán 1 Saleen.
Jaj de szép is lenne!
Még az sem zavarna, ha csak valami replikák lennének, csak lennének.PSN: Xbox:
-
csaba0223
senior tag
-
Marci9411
csendes tag
Fiatalabb vagyok,mint 18. Csak nézem a nagyok okoskodását.És még tőluk kéne tanulnom, róluk kéne példát vennem?Hm...
-
PaJa1
őstag
Sylar,
Én kevésbé luxus/gyors autókkal is megelégednék, pl a kedvencemmeldokar,
Nem sűrűn látogatom a honlapotokatCsaba,
de akkor is gyorsak voltakMarci,
Ha okoskodni akarsz akkor igen, hahaha(csupa smiley )
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Bakkkeeeeer!
Billentyűzethez most csak annyit tudsz állítani hogy kérsz e helpet vagy sem! A steering range SEM vonatkozik rá. Csak most vettem észre, amikor a mutatót a csúszka fölött hagytam.
-
dokar
addikt
jajj nekem, már megint megfájdult a kezem a kormánytól, annyira erős benne a szervomotor. jobb vagyok vele, mint anno gamepaddal vagy keyboarddal, csak egyáltalán nem kényelmes. nem tapad le, szétrázza az asztalt, a pedál is "elmászik", a billentyűzet ekkor már nem fér el a közelben, egér a térdemen, headset a fejemen, mindenhol kábelek tekergőznek...
sebaj, megtervezek egy spéci PC asztalt, aztán zsír lesz minden. 2 méter 10 cm szélesre gondoltam.
extra - SEXRay
-
erdol
senior tag
Verseny betöltéskor még lehet pakolni a bp-ot?És akkor lutri hogy ki milyen zsákkal jön.Ez valami vicc vagy ki lehet kapcsolni?
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
PaJa1
őstag
Ez sajnos súlyos hiba. De még mindig nincs kijavítva
dokar,
Wireless megoldás kell neked nem focipályányi játszó sarokA cobrát az én profilomon is meg lehet tekinteni.
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák