Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz ervin33 #9995 üzenetére

    sztem az a balra húzás ugyanolyan volt, mint amit írtam, hogy kicsit megütöttem a falat és nem jelezte a sérülést, de utána mára balra húzott... mondjuk fsone-ban is volt 1x egy hasonló dolog, sztem ez alapvetően rfactor bug. De tény hogy nagyon érzékeny az rft a sérülésre, de sztem lejjebb vesszük és jó lesz. Mondjuk azt nem tudom, hogy élőben mennyire érzékenyek ezek. Sokszor láttuk olyat végül is, hogy kis ütés hatására fel kellett adni valakinek a futamot, végül is nem tudhatjuk, mit szenvedhet a felfüggesztés ilyenkor. Mondjuk nekünk gáz ez az érzékenység a sérülésre, az biztos. De majd állítunk rajta.
    Amúgy sztem elég jól kezelhető az rft, csak szokni kell. De ahhoz túl kell élni az első néhány kört, amíg megmelegszik a gumi is. Sokszor kissé hihetetlenül csúsztam meg én is, de úgy vagyok vele, úgy állok hozzá, hogy Sompir érti a dolgát és fsone kicsit árkádos volt, szóval lehet még mit tanulnom. Lehet, hogy érdemes még több hangsúlyt fektetni pl a diffi állítására, mert néha tényleg váratlanul megy el az autó háta kanyar kijáratoknál nálam.
    Ha a liga kifizeti nekem a hungaroringi f1 élmény autózást, szívesen bevállalom, hogy megnézem milyen élőben. :D ha jól emlékszem, csak 600.000 ft körül van, illetve 1 milla a letét, kár okozás esetére, de azt visszakapom, ha nem történt semmi :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák