Új hozzászólás Aktív témák

  • bigbuda

    aktív tag

    Hali! A Következő kérdésem után biztos többen érdekesen fogtok nézni, de első körben kiváncsiságból teszem fel.

    Nos midnen bizonnyal úgy alakul, hogy szeptembertől elkezdek egy nappali költséges képzést valamely informatikai területen, lehetőleg mérnök informatikusként. Ez függ attól, hogy pótfelvételin milyen intézmények hirdetnek meg ilyen szakot. Bár valószínű, hogy inkább a "gyengébb" intézményeknél lesz pótfelvételre lehetőség. No mindegy, szerintem arra is jelentkeznék, lényeg, hogy minél gyakorlatiasabb legyen a programozás oktatása.

    Azt tudnotok kell, hogy én már elvégeztem egy műszaki irányultságu Bsc szakot, és ahogy nézegettem, van jópár tantárgy (analízis, valszám, fizika, közgáz, jog, stb..) amit kreditátvitellel ki tudnék váltatni. Szóval tényleg szinte csakis az informatikához kötődő tárgyakra kellene bejárnom.

    Felmerült bennem a kérdés, hogy szerintetek van e lehetőség arra, hogy más intézményekre "csak úgy" belopakodjon az ember programozás gyakorlati órák meghallgatására. Mennyire figyelik azt hogy ki az aki nem illik oda. Vagy esetleg az oktatók mennyire rugalmasak ilyen téren? Természetesen csakis a saját magam fejlesztésére irányulnának a látogatások, hogy minél több tapasztalatot szerezzek esetleg erősebb intézményekben.

    Nálunk anno szinte az összes előadásra szerintem nyugodtan bejöhetett volna akárki, az oktatónak biztos nem tűnt volna fel.

    Előre is köszi a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák