Új hozzászólás Aktív témák

  • racskobalazs

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenne egy task-om, amiben egy tetszőleges formátumban kapott térképet beolvasva (úthálózatot róla pontosabban, tetszőleges formátum: olyanra is gondoltam, hogy valamilyen google maps API és akkor onnan egy gps koordináta alapján, vagy maps link-el...), kiértékelve, markereket kell rajta elhelyezni bizonyos feltételek teljesülése esetén (semmi extrára nem kell gondolni, távolság leginkább az alapja a kritériumoknak).
    A kimenet ugyanezen térkép lenne, a fentebb említett markerekkel (és azok esetleges további tulajdonságaival, de ha színes markerek és utána van mellé egy színmagyarázó az is tökéletes).

    Tanácsot szeretnék tőletek kérni, hogy Ti hogyan, milyen nyelvvel, eszközökkel állnátok neki? Nem szeretnék magamnak útdetektálós algoritmust írni amennyiben el lehet kerülni, így gondoltam hátha van valamilyen nyelvhez egy lib ami térképet tud kezelni, esetleg Google Maps API valamilyen módon felhasználható lehet ilyesmire?
    Leginkább jártasnak C#-ban mondanám magam (semmiképp sem profinak), de sok nyelvet próbáltam már (egyetemen legalább egy-két félév erejéig).

    Tanácsaitokat előre is köszönöm! :)

    Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

Új hozzászólás Aktív témák