Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    Nagyon jó és nagyon hasznos információk. De nem szabad elfelejteni hogy ezek elemzések jó része külföldi adatokon alapulnak. Ami egyáltalán nem baj, sőt abból kell tanulnunk. Viszont ez mutatja azt is, hogy eddigi járványügyi döntések alapját nem az idehaza végzet tesztek szolgáltatták és így nem a valós helyzet alapján történtek. Ez viszont nagy hiba!

    Ha kiakarjuk nyitni a gazdaságot és az egészségügyi közellátást is, és ki kell nyitnunk, mert ez a helyzet így nem maradhat, hisz az is hatalmas károkat okozhat, akkor először is reprezentatív mérésekkel fel kell mérni a valós helyzetet, majd nagyon sok teszttel==►nyomkövetés==►szigorú izoláció kell, különös tekintettel a potenciálisan fertőző gócokban. Ezzel lehet megakadályozni azt, hogy nyitáskor, enyhítéskor elszabaduljon a járvány. Ha mégis az R értéke 1.2-1.3 fölé emelkedik, akkor pedig ismét szigorítások kellenek.

    A megnyugtató az, hogy a tervezetek ez irányban mutatnak. Reméljük, hogy ez is lesz a végső döntés is. Bármilyen lazítás, változtatás ezeken az R érték megugrását, a járvány elszabadulását jelentheti.

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák