Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Krystal_s #4047 üzenetére

    Ez szerintem nem magyar probléma: South Park cable company employees

    #4048tomee987 - Nem vagyok jogász, de szerintem simán lehetne itt is kötni olyan szerződést, ami akár csak 6 hónappal később lép életbe. Csak egyértelműen kell szövegezni, hogy mikortól lép hatályba, illetve onnantól kezdve mennyi időn belül kell teljesíteni a feltételeit.
    Csak durva példaképp: legutóbb úgy adtunk el egy kertes házat, hogy X összeggel csak foglalózták Y napra, majd további Z összeg után még mindig mi maradtunk a tulajdonosok, de a vevő már bármit csinálhatott a telken és az épülettel, majd Q idő után egy további összeg fejében a tulajdonjogot is megszerezte végül a vevő a felújított épületre+telekre. Ez úgy rémlik kb. egy egész évet ölelt fel. Az egyes határidők, összegek, és az egyes hozzáférési/birtoklási lépcsők mind szépen le voltak írva már az elején, és kész.
    Egyedül azt hibáztuk el, hogy a vevő kérésére nem mondtuk vissza a közmű szerződéseket, amíg ők a saját tempójukban átíratják őket, aztán szépen b@sztak visszafizetni szép szóra a gázszámlát, amit elfelejtettek átíratni (jó, az valahol én hibám is, hogy 1 évvel később tűnt fel, hogy még mindig mennek a csoportos beszedéses tételek a Tigáz felé). Ha lesz hasonló az életemben, akkor biztos ezt is belevenném a szerződésbe.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák