Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz balisz #84035 üzenetére

    "De, az emberek döntő hányada pont azért néz LCD-t, mert tökre nem érdekli semmi, csak az, hogy legyen képe, legyen jó fényes és olcsó."

    Szerintem ezt nagyon leegyszerűsíted. Igen, van egy ilyen réteg, de sok vásárló igenis azt nézi, hogy jó megjelenítőt vegyen olcsón, vagy legalábbis elfogadható áron. Más kérdés, hogy a marketing és a kereskedelem ebben nagyban megvezeti, plusz tudjuk, hogy az áruházi körülmények is a gyengébb technológiáknak kedveznek, így amit megnéz a boltban és ott jónak találja, az hazavíve csalódást fog okozni, de akkor már a döntő hányad nem fog visszatáncolni - ismerjük az okokat és az ezzel járó macerát.

    "Aztán persze olyan is lehet, hogy valaki megvilágosodik ilyenkor, de ez az én ismeretségi körömben még nem történt meg."

    Nálam az évek során több ilyen is volt, aki ennek hatására váltott LCD-ről plazmára, vagy CRT-ről egyből plazmára.

    "Amiről itt és más fórumukon szó van, az az átlag vásárló valóságán gyakorlatilag teljesen kívül helyezkedik."

    Nem feltétlen gondolom, csak amit mi technicus terminus-okkal meg tudunk fogalmazni, azt az átlag nem feltétlen tudja, de tudat alatt szerintem egy átlagos vásárló is tudja, hogy mit vár el egy megjelenítőtől. Nem vitatom, sokan vannak, akik teljesen sügérek a témához és a legolcsóbb, legócskább LCD-t is el lehet adni nekik, de nem nézném le annyira az összvásárlói réteget, mint Te. Szerintem igenis vannak konkrét elképzelések, még ha nem is technikailag tájékozottak a témában.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák