Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz Norby007 #60396 üzenetére

    Olyan hosszú a postod, hogy inkább távirati stílus választok én magam, ha nem gond:

    LCD-n a szappanopera effekt előnye, hogy javul sokat a sorfelbontása mozgáskor, ami szükség is van, mert az LCD nem tud megmutatni teljes felbontással egy mozgó képet :C
    Plazmán egyértelműen a szappanopera effekt (innen fogva IFC) nem hoz semmit a konyhára, mert e nélkül is tökéletes a kép - és valós 1080p mozgásmegjelenítési képességgel párosul.
    Ha filmbuzi vagy - akkor fogod értékelni azt, hogy egy sötét jelenetnél van részlet, vannak sötét tónusok, van kontraszt- ezt csak a plazma tudja szépen, főleg a 60-as széria van itt a csúcson - javaslom, hogy vidd el pendrive-on a Hobbit - Váratlan utazást, és nézd meg a legelső képet a filmből (Bilbó meggyújt egy gyertyát) - ezt nézd meg LCD-n és plazmán - nem is kell mást nézned ezek után.
    A mostani 60-as pana széria belépő modellje (ST) bármelyik LCD-t keresztbe nyeli, mozgásban, képdinamikában, színreprodukcióban
    az LCD pártiak mindig fikázzák a plazmát, hogy beég, meg hogy nincs fényerő- mindkét gond eltúlzott és azon belül meg a 60-as szériára semelyik kritika nem áll - fényerő több mint elegendő (én 46-on nyomatom a 100-as skálán). Beégetni szerintem csak úgy lehetne, ha elmennél nyaralni miközben ott hagyod a TV-t le-pause-olt képpel - talán így.

    Menj el egy pana shop-ba , mond meg a személyzetnek, hogy film kedvelő vagy - szépen vegyék ki a tv-ket az idióta dinamikus képi módból nyomják át THX-re aztán láss csodát.

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák