Új hozzászólás Aktív témák

  • Heffi

    őstag

    Szép estét!

    Pana GT50-el küzdök 3d megjelenítésben.

    Tudom BD lejátszó vagy pattogatott kukoorica kellene, de most arra nem tudok költeni, így a meglévő vasakkal kell összehozni a legjobb minőséget, ami kihozható belőlük.

    A számítógépemen a Twonky média szervert használom, így elérhetem a hálózaton a készülék médialejátszójával a fájlaimat. A HD filmjeim java MKV kiterjesztésű, ezek kb 70-80%-ával birkózik meg a tv lejátszója, a maradékra pár másodperc lejátszás után azt írja ki, hogy nem olvashatóa fájl. A program lejátsza a 3d-s mkv mellet a BD lemezről kimásolt m2ts fájlt is, csak nem igazán ájulok el tőlük. Az Amazing Ocean című természetfilmnél - ami egymás alatti 2 képből áll - a legjobb a 3D élmény. Sajnos az Avatar 3D, ami BD lemezről származő m2ts fájl, a tv 2D-nek látja. Át tudom váltani 3 D-re, de olyan mintha a kép, mintha csak 2d_ből konvertálná, mert csak mélysége lesz a képnek, az igazi efektek elmaradnak.

    Összekötöttem a számítógépet a tv HDMI1 portjával, szépen át is vált rá a tévé, ahogy jelet kap, csak 3d formátumot nem tudok rá küldeni a Power DVD11 lejátszó programmal.

    A kábel elméletileg 1.4-s

    Ötlet, hogy merre induljak?

Új hozzászólás Aktív témák