Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    legenda

    válasz still2 #17079 üzenetére

    Becsapod magadat az SBS filmekkel, azokat szaktopikokban nem szoktuk 3D-nek nevezni. Azt a formátumot a tévék beépített lejátszója is kezeli, mert sima mkv.
    Nem csak az a baja az SBS-nek, hogy minimális térérzetet ad, még a felbontást is felezi, tehát nem full HD amit nézel. Olyan filmeket nem készítenek, mekkmesterek alakítják át valódi 3D-ből. Azokat neveztem silány pótléknak, guminőnek.
    Még a stúdiókban 3D-re konvertált filmeket sem szoktuk dicsérni, csak azokat, amelyeket 3D kamerával vettek fel.
    Amikor a kérdésedet feltetted, mindenki egyértelműen a Blu-ray lemezeken lévő valódi, szekvenciális, 1080p 3D filmekre gondolt, amik nem mennek át HDMI 1.3 interfészen.
    20000 Ft körüli összegért már lehet kapni 3D-képes médialejátszókat, melyek száma még ebben az évben többszöröződni fog.
    Szó sincs lesajnálásról, csupán a mindenki számára elérhető jobb útra igyekszem terelni az embereket. Az SBS-t nézők többsége meg van győződve arról, hogy az a valódi 3D amit látnak, fogalmuk sincs, menyire messze vannak azok az igazitól. Köszönet jár a felvilágosításért, nem sértődött puffogás!
    Akit ennek felismerésétől sebet kap, az kezeltesse magát!

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák