Aktív témák

  • DEW3yl

    tag

    válasz werszomjas #5963 üzenetére

    Tényleg a célhardver a legjobb választás mindenre, de a BD-k esetében lehet, hogy bizonyos esetekben jobban jársz a PC-vel. Ha van egy jó géped - amely elég közel van a tévéhez, akkor nem éri meg venni egy külön asztali lejátszót. Több szempontból is jó a PC: nem kell megírni a rip-eket, egyenesbe nézed, több formátumot lejátszik és naprakész. A videókártyához tartozó szoftvert tudod frissíteni és általánosan "barátságosabbak" az új technológiákkal. Ami tényleg zavaró lehet az a zaj, amit a gép produkál müködés közben, de ezt mindenki maga mérlegeli. Ha pédául eddig monitorról néztél filmeket, akkor nem lesz semmi gond.
    Ha az asztali lejátszók mellett döntesz, akkor megéri szerintem a PS3 mellett dönteni. Igaz kicsit drágább, mint egy jó BD lejátszó, de ez az egyik legjobb a piacon: HDMI és digitális audiókimenet, Ethernet csatlakozás - BD Live-hoz elengedhetetlen, Play Station Store-al könnyen nézhetsz trailereket és játékbemutatókat, valamint demókat is játszhatsz. Ezeken kívül naprakészség tekintetében vitathatatlanul ez a legjobb, a rendszeres software és firmware upgrade-k miatt. Egyedüli hátránya az ára mellett az, hogy kicsit nagyobb és hangosabb mint egy stand alone player. Egy távirányító vásárlása is még ajánlott.
    Összefoglalva szerintem a legpraktikusabb egy BD-s, HDMI kimenetes laptop - ha esetleg épp hordozható számítógép vásárlása előtt áll az ember - vagy egy PS3 Blu-Ray filmek nézésére. Ha a lemez nem szükséges, akkor pedig az említett médialejátszók - a WD esetében figyelembe véve a DTS képtelenségét.

    Screw you guys, I'm going home! Megj.: a teknológia szót nem azért írom eképpen, mert azt hiszem így helyes, hanem nekem így tetszik.

Aktív témák