Új hozzászólás Aktív témák

  • blckhm

    tag

    A KOTOR remake és utolsó 10 perces PS Studios blokk rendbetette az event-et számomra. Mindegyik Sony 1st party játékot be fogom szerezni és végre játszom majd a KOTOR-ral is annak ellenére, hogy már akartomon kívül is tudom az összes csavart és az eredeti játék lassú harcrendszere is nagyon repulzív. Remélem, hogy ingyen upgrade lesz az Uncharted 4 & LL-ra, szívesen futnék még egy kört velük. Továbbá a GT7 remélem végre tartalmaz normális single player tartalmat és visszahozza a régi renoméját.

    Kétszer kitrollkodtak ezzel a Project EVE-el, először azt hittem, hogy egy Bayonetta prequel, aztán amikor Eve-nek hívták a waifu-t rögtön a Parasite Eve-re újragondolásra asszociáltam. A többi cím igazából hidegen hagyott a Deathloop-al az élen, hiába a nagy elődök (Dishonored) és a jópofa setting (agyament szektások állatmaszkokban, vicces csúnyán beszélő főhős, érdekes gameplay) egyszerűen nem tudnék ezért a játékért pénzt adni.

    Azt viszont nem értem, hogy miért kell egy VtM BR játékra energiát pazarolni ahelyett, hogy a Bloodlines 2-t hamvaiból felélesszék? Az APEX, PUBG & Warzone trión túl úgysem marad életben egyik BR sem, veszett fejsze nyele. Viszont egy eredeti világú és sokszínű játékstílussal (malkáv stealth/assassin, tremere mage, brujah melee grunt, stb.) kecsegtető RPG-t pallagon hagyni nettó hülyeség.

Új hozzászólás Aktív témák