Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz Wesder #5274 üzenetére

    Én továbbra is úgy gondolom, hogy nem a hardver a legfontosabb.
    A Microsoft ott baszta el, hogy 2013-ban +100€-ért rád erőltette a halva született Kinectet.
    Hosszú távon meg nem gondoskodott exklúzív címekről.

    A PS4 olcsóbb volt, 399€ indított és rá 1-2 évre már indított is nagyon erős exklúzív címekkel. Nekik is kellett 1-2 év, mert kezdetben mindkét oldalon gyér volt a kínálat.
    Úgy gondolom, hogy ha a Microsoft visszatérne olyan kínálattal, mint amit a PS4-nél a Sony felmutatott, akkor nagyot mennének ők is a Series X-el.

    Tolni kell nekik a Forzát, mert szerintem autós játékokban sokkal jobbak a Sonynál jelenleg. A GT Sport más célközönség. Tehát ott máris van egy előnyük, kérdés, hogy kihasználják-e.
    Kell nekik több új IP, amiben én reménykedem, hogy fognak is hozni, vettek több stúdiót, én még számítok több megvásárlására a jövőben. Kellene nekik időszakos exklúzivitás is, ami Sony oldalán most pl. a Final Fantasy 7 Remake.

    Csak rajtuk áll, hogy mit csinálnak. Én az Xbox 360 időszak második felében szerettem őket meg a gépüket, rendszerüket. Szívesen bevásárolnék PS5 mellett XsX-be is, csak egyelőre semmi olyat nem láttam, hogy vaó, ez kell day1. Mutassanak valamit! A gép előtt emelem kalapom, már a One X is minőség volt a javából. Egy erős gép, sokkal halkabb, mint a konkurencia gépe, csak a tartalom... az hiányzik. A Microsoft tartalom, arra gondoltam. Van a Forza H4 meg a Gears 5, ami friss, de több kéne, sokkal több.

    Nyilván a gyenge starthoz hozzátartozott, hogy gyengébb géppel jöttek, de jó címekkel egyenlíthettek volna, ahogy a Sony tette a PS3-al 2013-ig.

    [ Szerkesztve ]

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák