Új hozzászólás Aktív témák

  • Moby

    addikt

    válasz dinostaRR #34275 üzenetére

    Inkább bemásolom, amit máshova írtam. Ez sok órával ezelőtt volt, azóta annyi volt, hogy volt 2 ilyen érdekes fagyás-szerű rendszerdöccenőm, amire csak a restart volt a megoldás :) Kicsit még béta a cucc, majd jönnek az update-ek. Az előzmény annyi, hogy a rendszerköltözéssel kezdtem a próról, amire kiírta, hogy 80 perc.
    Nah, nem is tudom hol kezdjem :D
    A gép csodálatos. Semmi, de semmi hangja, hűtésből eredően. Kicsit berreg a coil, de csak nagyon közelről hallatszik. Jókorát szoptam MINDENNEL :D Kezdődött ott, hogy azthittem áttett mindent. Hát a ló nemi szervét. A profilokat, és a mentéseket tette át. Majd bejött a rendszer, és kiírta, hogy még 10 óra, mire a játékok is átmennek. Na mondom ok, köszi, akkor ez nem, majd letöltöm netről. Hát azóta már rég letöltöttem, meg sokkal többet is. Telivertem az SSD-t :DSADSD
    Aztán folytatódott ott, hogy minden 30fps-el ment. Astro is, menü is, minden. Közben azt írta 60Hz. Hát mondom ez most mi? Na, kiderült, hogy annak ellenére, hogy a tv felismerte a PS5-öt, és be is állította az ikonját, nem tette magát game módba. De hogy ettől miért ment 30fps-el minden ez máig homály, mert a kimenet 60Hz-en állt. Viszont ezt egy egységsugarú user úgy beszopja, mint a huzat, és talán fel sem fog tűnni neki, mert nem tudja mi az a 30fps. És ez egyértelműen az ALLM hiányából fakad. Aztán folytatódott ott, hogy SEMMIT nem találtam a menüben. Hol látom, hogy mi töltődik? Nem találtam semmit. Aztán rájöttem szépen mindenre. Nagyon idegen minden elsőre a PS4 után.
    A kontroller...hát ez KÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ. Olyan erő van a trigger határolóban, hogy nem hittem el elsőre. A haptic feedback, meg az egész működése...next-nextgen. A rendszer úgy működik, mint az álom. Játék előtt-alatt-közben egy millisecnyi gondolkodás nincs bármit kérek tőle.
    De hogy mondja rosszat is: a parental control kezelhetetlenül szigorú. Szülőként sem tehetek már kivételt a ps5 játékokra a gyerekemnek. Enyhíteni nem lehet az age ratingen, csak szigorítani. Kivétel nincs.PS4 játékokra viszont továbbra is enyhíthetek. Ez mondjuk hülyeség.
    Játékok: eddig astro ment. Zseniális. Egyelőre nincs is kedvem semmi máshoz :DD

Új hozzászólás Aktív témák