Új hozzászólás Aktív témák

  • markknight

    veterán

    Tegnap hajnali 1 körül fejeztem be a Suicide Squadot. A rövidsége nagyon szúrja a szemem, főleg ennyi pénzért, aztán ki tudja még mi fog jönni MÁRCIUSBAN, de erős a gyanúm, hogy ennek a játéknak 40-50%-át levágták előtt. A végén amúgy volt egy ilyen kép amin ott volt három karakter amiből a második talán Batwing de a másik kettőről fogalmam sincs ki lehet. Összességében jó kis kaland volt, változatos bár sokszor nyilván önismétlő küldetésekkel (kísérd a konvojt ide-oda).

    Nálam ez egy 10/7, maga a játék fun, de a szuperhősökkel való bánásmód (pl volt, hogy Flash hulláját le akarta pisálni bumeráng) nekem néha sok volt, főleg úgy, hogy az Arkham Univerzumban játszódik.

    Egyébként fun, igényesen össze van rakva, marha jók a poénok, sok kis apróságra figyeltek például ha a karakter falnak megy akkor egyedi animációt kapunk, ha meg megfordulunk tehát vagy előre vagy hátra nyomjuk a bal analógot akkor külön animációval fordulunk meg, tehát nem egy ilyen instant átugrik a karakter velünk szembe stb. Teljes áron nem sok embernek, vagy inkább senkinek nem ajánlom a megvásárlását. Várni kell még 1-2 évet mire feltöltik kontenttel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák