Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Yodafon #142438 üzenetére

    Hat, nem tudom, az atlag mit var/vart.
    Szamomra az lenne a nextgen, ha vegre lenne egy jatek, ami tenyleg kihasznalja az SSD-t, es streameli a vilagot, es ennek megfeleloen szabad kezet kapnak a level designerek. Mert elvileg ez lenne az igazi attores, hogy a kreativokat most rendesen megfogjak a hw-es korlatok ilyen szempontbol. Pl ez az oka annak is, hogy Horizonban minden cauldron ilyen hosszu, szuk, semmi sem tortenik folyosoval kezdodik. Mert ido kellett, mire betoltotte a palyareszt a hdd-rol. Az egesz egy hatalmas hack. Ezek a dolgok trivialisnak tunhetnek, de nagyon nem azok, amikor ilyen korlatok korul kell dolgozni, ott mindig szivas van.
    Elvileg a gyors SSD pont ezert szuletett. Ezert is mondtam anno, mikor megjelent a PS5, hogy szamomra nem a szebb grafika lesz a nextgen, le se szarom, nekem mar a PS4 sima graf is boven eleg volt. Szamomra az lesz a nextgen, ha valami jatek ujat tud mutatni.

    Ilyen modon szamomra a Rift Apart az nextgen. Csak szeretnek latni nagyobb ivu jatekokat, de amig eroltetve van a prevgen, addig eselytelen a dolog, mert minek az SSD, ha a jatek lenyegi reszeit tovabbra is ugy kell kitalalni, hogy amugy menjen HDD-rol is. :(

    szerk: marinea2: Rohogni fogsz, de szerintem az is az. Mert olyat adott, ami PS4-en nem volt lehetseges (kontroller magia), es azt nagyon magas szinten adta.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák