Új hozzászólás Aktív témák

  • hakydakillah

    senior tag

    válasz Petya2900XT #44604 üzenetére

    Hardline kapott tolem 1,5 orat, de en se tudtam megszeretni, es ezzel sokan vagyunk igy. Bf4 multijat annak ellenere, hogy nem nagyon multizok, idonkent eloveszem - es ez nagy szo nalam :-)
    Mordorrol nezz esetleg tesztet. Nem szeretek embereket jatekra rabeszelni, mert biztos vannak olyanok, akik ruhellik. Viszont ha szereted a gyuruk ura univerzumat + AC-t felturbozva taktikazassal, akkor szeretni fogod. Emlekszem eloszor befutottam az egyik erodbe kapasbol, hogy leszedjem a kapitanyt. Jol rab@sztam :-) Nem tudtam mik a gyengei, a testoreit se szedtem le elore, eselytelen voltam. 4velem egyszintu ellenfel + rengeteg katona ellen eselytelen voltam.
    Masodjara mar besugokat kivallattam, testoroket felrecsaltam, majd vegeztem a patkannyal. Szavakba nem tudom onteni azt a feelinget :-)
    Volt egy warchief, akivel nagyon szerencsetlen voltam. 6x olt meg, ezert olyan magas szintre vittem fel ot, hogy eleg gondos volt ot kiiktatni, de sikerult :-)
    Bocs a hosszu szovegert, csak arra akartam ramutatni, hogy vegre olyan jatek ez, amit ha az ember megszeret, rengeteg ujat es maradandot tud nyujtani. Raadasul olyan dramaian nyit, hogy szerintem meg a jatekos is bosszura szomjazik :-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák