Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz Dexar007 #40947 üzenetére

    Igen, ez így működik, addig amíg a játék benne van a kínálatban. De az havonta cserélődik. Azaz ha az neked jó, hogy 1 hónapig van csak meg a játék, akkor működik. De amint kikerül a kínálatból, az új profillal nem tudod megvenni. Miután a régi profilod ps+a lejárt, ezért nem éred el többé. Ráadásul abba se vagyok biztos hogy próba aktiválással lehet e egyáltalán igc címeket venni (lehet csak live-on nem lehet?)

    Szóval ez így, arra hogy meglegyenek az ingyenes címek hosszú távon, nem fog menni.

    (#40944) BMS Félre értettél :D Az előrendeléssel nem az a bajom, hogy drágább újonnan, hanem az, hogy akkor még a legtöbb játék, pár hétig játszhatatlan bugokkal van tele. Arról nem is beszélve, hogy manapság többet költenek marketingre, mint magára a fejlesztésre, s sorra derül ki a várt címekről, hogy közel se hozzák azt, amit igértek. Sok játékban lehetett manapság csalódni, főleg ubisoft címek + destiny (természetesen lehet h van akinek ezen címek bejönnek, de az emberek nagy %át megvezették az előzetes infok s rohadt nagyot csalódtak).

    A multit is azért írtam, mert azoknál meg jellemzően az elején általában nem csak hogy bugokkal van tele, hanem még a szerverek is szarok, és ált. játszani se tudsz vele...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák