-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz RZozo #265496 üzenetére
Mi kb fél éve vettünk egy ps4 pro-t, használtan, vr szemüveggel meg pár játékkal. 500 euró volt az egész szett. Persze garancia is volt rá még pár hónap. "fagyi" nem volt hozzá, azt vettem külön, Ironman szettet. Megmondom őszintén, hogy a vr nagyon odab@sz, én imádom. És vannak jó vr játékok is. Nekem az abszolút favorit a Superhot. A Skyrim és Doom is nagyon jó. Ezeknél érdemes egy akciót megvárni, teljes áron, kicsit húzós...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Jövőre tervezek ps5-öt vásárolni. Ha most még veszek ps plust a ps4-hez fiókomhoz, az ugyanúgy élni fog majd ps5-ön is igaz?
-
-
-
Steve1207
veterán
Na amennyire kötöm az ebet a karóhoz, hogy megtartom a PS-t, most jött egy jelentkező és lehet délután elkel. Elég az opciókban a primary deaktiválás majd a quick initalization, semmi más nem szükséges ugye?
.
-
F-ECT$
titán
PS4-en rögzített képeket, videókat át lehet másolni PS5-re, vagy csak pendrive-ra tudom először menteni?
Dive ever, work never.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Haveromnak szeretnénk egy PS4 Slimet, viszont annyi gond volna hogy a monitora 1680x1050es felbontású ez nem tudom okozna e gondot és nincs HDMI csatlakozó, viszont, ha veszünk HDMI to VGA vagy HDMI to DVI átalakítót akkor azzal jó lehet ?
Első sorban ezt az átalakítós legolcsóbb dolgot szeretnénk, de ha nem kivitelezhető akkor melyik volna az a legolcsóbb 1080p-s 24 colos monitor ami ajánlott? -
KaitouP
nagyúr
-
modflow
veterán
41 órával most értem a végére a The Last of Us Part II-nek.
Életemben nem játszottam még ilyen elképesztően zseniális játékkal.
Óriási élmény volt!
Maximális elismerésem a fejlesztőknek! -
Steve1207
veterán
Hüpp-hüpp, el is kelt a Pro. De jó kezekbe került úgy láttam, örülök neki.
.
-
oliwire
őstag
A RDR2 nem ment automatikusan a cloud-ra? Most indítanám a játékot feltelepítés után, és a legelejére vitt, nem is ajánlott fel semmi save restore-t.
Továbbá HDD-vel kapcsolatosan:
1TB Seagate Barracuda HDD (3,5", SATA3, 7200RPM, 64MB cache)
1 TB Seagate Barracuda Pro HDD (2,5", SATA3, 7200 rpm, 128MB cache)a cache 64MB helyett a 128MB-nál lehet érezni különbséget? Vagy csak az 5400RPM és a 7200RPM ad észrevehető különbséget?
Ha már HDD-t kellene venni, maradnék az 1 TB-nél, de ezekben ha lehet, próbálok javulást elérni.[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
válasz oliwire #265534 üzenetére
[Western Digital 1TB 128MB SATA3 WD10SPZX notebook merevlemez]
Ezt néztem ki most utódnak, csak előbb jöjjön meg a sata-usb kábel, egy diagnosztikát megcsinálnék majd.Egyébként meglettek a RDR2 mentések is, csak manuálisan kellett letölteni a PS+ mentésekből.
-
-
MODERÁTOR
válasz Maxell014 #265533 üzenetére
Sajnos nem lehet, mert ez a játék jóval régebbi minthogy elkezdték volna magyarítani az exkluzívokat.
(#265535) oliwire: Jó ám ez a vinyó is, én is ezt venném ha úgy lenne. De amúgy ha jobb teljesítményre vágysz, akkor egy MLC vagy akár TLC SSD is jó, csak a QLC-t azt kerüld (mert TRIM nélkül nagyon belassul ha már egyszer teli lett írva).
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Ugye jól tudom hogy ha megveszem a doboos Spiderman MM-et PS4-re,akkor majd meg kapom a PS5 verziot ingyen?
Digitális verzió esetén tudom hogy ïgy van.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
MODERÁTOR
-
Fenn3gyer3k
tag
Hali!
Szeretném, takarítani és újra pasztázni a gépet. Egyúttal akkor már cserélném az összes thermopad-ot is. Tudnátok segíteni milyet vegyek ? Mekkora méret milyen vastag milyen típusút ? -
MODERÁTOR
válasz Fenn3gyer3k #265547 üzenetére
Pro-ba 1 mm vastag Thermal Grizzly Minus Pad 8 kell, én nyolc darab 12x14-est és hat 7x7-est helyeztem fel. Pasztának a Kryonaut a javasolt.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest