Új hozzászólás Aktív témák

  • z0lt3n

    csendes tag

    Sziasztok!

    Sajnos csak több éves csúszással tudok hozzászólni a dolgokhoz mert egy fél éve vásároltam PS4-et, de hátha esetleg valakinek hasznos lehet.

    A múltkoriban sírtam, hogy PS4 slimen mennyire zavar az Until Dawn nagyon gyenge fps száma, ettől függetlenül végigjátszottam és nagyon működött a játék, ha 10x nem ugrottam ki az ágyból akkor egyszer sem. :))

    Azóta a Hidden Agenda-t játszottam és mindenkit szeretnék megmenteni ettől a játéktól akinek esetleg még nem volt meg.
    Ha valaki játszott a Detroit Become Human, Until Dawn, Beyond Two Souls, Heavy Rain közül bármelyikkel az szerintem rettenetes átverve fogja érezni magát.

    Nem szoktam túlságosan utánanézni a játékoknak vásárlás előtt mert szeretem ha minél kevesebbet tudok róluk - igen, ez az én hibám - így most teljesen eltekintek a 2 órás játékidőtől, mert erről értesülhettem volna előtte. (ettől függetlenül nagyon nagy pofátlanság)
    Elképesztően bárgyú ez a játék, nagyon buta, nagyon kiszámítható és hiába több lehetséges végkifejlet teljes mértékben kizárt, hogy ez érdemes legyen másodjára is valakinek.

    Mondanám, hogy ez inkább csak egy jó demo játék a Playlink-nek de hazudnék.
    Igaz, hogy ad plusz információkat telefonon keresztül a játék, karakterek életrajza stb., viszont szó szerint teljesen felesleges mivel semmilyen nyomozásra, gondolkodásra vagy háttérinfóra nincs szükség, sem lehetőség a teljesen lineáris és pofátlanul egysíkú játékmenethez :(

    Ha esetleg valaki a fentebbi címekhez hasonló minőségű alkotásokat tud ajánlani azt nagyon megköszönöm! :R



Új hozzászólás Aktív témák