Új hozzászólás Aktív témák

  • malystryx

    senior tag

    válasz #58978304 #182753 üzenetére

    Húúú köszönöm szépen a kisregényt. :) Teljesen igazad van abban hogy gyakorlás kérdése az egész, most nem PS-ről lesz szó, de nekem volt egy CoD rész ami nagyon közel állt hozzám. Mégpedig az 5-ik rész, a World at War. Igaz pc-n játszottam, de az volt a rész amibe nem is tudom hány száz vagy ezer órát tettem. Egy idő után meguntam az esztelen lövöldét, mégpedig azt hogy HC módban a kiscsávó 60 vagy 100-as tárral végigpermetezte a perifériát, és ugye egy lövéstől mindenki feküdt. Elkezdtem szervereket keresni, (mindjárt a lényeg :) ) és találtam egy Only Bolt Action servert. Itt ugye a 4 nemzet általi tolózáras fegyókat lehetett kizárólag használni, és késelni!! No grenade, semi or automatic weapons... Na meg az idióta légitámadás, és kutyák. Ez egy nemzetközi szinten mindenhonnan összegyűlt játékosok szervere volt, IBG - International Brotherhood of Gaming.
    Na itt ha lősz, ugye a következő lövés után van egy szusszanásnyi idő, amíg betölt addig mozognod kell, vagy rejtőzni. Ha mellélősz, meghalsz, mert azok annyira jól tudtak célozni. Tetszett a szerver, de nyilván nem tudtam még jól játszani, mindig az utolsó helyen végeztem, aztán teltek-múltak a hetek, és egyre feljebb kerültem. 2-3 hónap után meg már ott találtam magam mindig a top3-ban, elég sok meccset sikerült úgy befejezni, hogy első helyen. Jó volt azt látni, hogy egy idő után én is kaptam a dícséreteket és egy csomó mindenkivel összehaverkodtam. Számomra fps-ben ez volt az élmény. Azóta sem tudta semelyik játékkészítő ezt az élményt megadni. A második rész ugye kb. 1 éve készült el, nagy reményekkel fogadtam és azt mondtam hogy akkor és csakis akkor veszem meg ha lehet benne ilyen szervert csinálni, de a béta teszt el is döntötte a dolgot... Nem nyerte el a tetszésem.
    Ebből tudom hogy gyakorlás nélkül nincs eredmény, de nyilván a kontroller egy másik kávéház, de már most nagyon tetszik az Uncharted közben. Ha kijátszom őket, jön a Star Wars BF2 és a megmérettetés :) Nagyon beleszerelmesedtem a PS4-be annak ellenére hogy a gyerek rakott bele 90k pénzt, és elvileg az övé, attól még azt mondom hogy imádom és már rég meg kellett volna vegyük. :)

Új hozzászólás Aktív témák