Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Huhh tényleg, ezt egy ideje le akartam már írni:

    Úgy hagytam ott a pc gaminget, hogy az utolsó játék a Forza Horizon 4 volt amivel játszottam. És nagyon jó volt, egyébként is szerettem mindig is a Forza sorozatot. Ezért még októberben, amikor akciós volt, megvettem a Driveclub-ot. PS-en az szinte az egyetlen arcade autós játék. Sok jót is hallottam róla. Rögtön Season Pass-szal vettem, így volt 7680ft. De basszus ez a game.. Vagyis nem is a game, hanem az irányítás, ez borzalom. Nagyjából 10 verseny után lett elegem belőle. És nem az a baj, hogy nem tudtam nyerni. Nem a sikertelenség mondatja ezt velem. Hanem érzésre sz*r az egész. Jól néz ki, meg ha fizetsz akkor tartalom is van benne. Bár az SP sem tartalmaz mindent. Én nem is tudom mikor játszottam ilyen gagyi vezetési modellel. Ehhez képest a The Crew is egy isten. A Forza sorozat meg más univerzum. :D

    Szóval óvatosan a DriveClub-bal.

    Ezért inkább megvettem ismét a GT Sportot, meg most pár napja a WRC7-et is, hogy legyen autós játék is ha a kedvem tartja..

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák