Új hozzászólás Aktív témák

  • Thunder86

    tag

    Sziasztok!

    Most volt alkalmam részletesebben áttanulmányozni az 5090cc-t.

    Összességében pozitív a véleményem.. Igényes letisztult kialakítás és jó működőképesség...de én személy szerint nem vettem észre az "újításokból" sok mindent... A 20% erősebb motorral is kb ugyanannyi ideig tartott megborotválkozni és ugyanannyiszor kellett végigmenni az adott részeken. A hátul lévő pajeszvágó elhelyezése nekem annyira nem tetszik a 760cc-4 esnél teljesen rejtve marad... bár a használatban egyáltalán nem zavaró csak egy személyes megfigyelés... A pajeszvágó elhelyezése miatt is egy kicsit jobban érdemes odafigyelni a tisztítóállomásba berakáskor... de ott is elég profin megoldották mert egy külön gumi rész van a pajeszvágónak ahová teljesen precízen befekszik tisztításkor és (lehet, hogy csak én érzem úgy de mintha valami mágnesszerű lenne beépítve mert amikor berakod a borotvát szabályosan odaugrik a tökéletes csatlakozáshoz.)

    A tisztítóállomás itt jóval hamarabb lerendezi a tisztítást a legkoszosabb fokozatnál is kb 3 perc alatt lezavarja... viszont a szárítás hiánya érezhető mert azért lényegesen több tisztítófolyadék marad a borotván.

    Összességében ha pontokban kellene döntenem akkor egy 10-es skálán a 760cc-4 nek 10/9-et adnék az 5090cc nek pedig 10/8-at.

    De ez abszolút csak az én szubjektív véleményem és ízlésem.

    No Sacrifice, No Victory!

Új hozzászólás Aktív témák