Új hozzászólás Aktív témák

  • Illidan

    tag

    válasz Látnok #2423 üzenetére

    Már lassan több mint fél éve vagyok boldog tulajdonosa az említett Braun 530-nak.
    Előtte egy alap Series 1 150-esem volt közel két évig, amellyel szintén meg voltam elégedve. Egyedüli hátrányként talán azt tudnám említeni, hogy a hosszabb arcszőrzettel nem nagyon boldogult. Ezért a szita- és vágókéscsere helyett inkább az új készülék mellett döntöttem. Szerencsére ez is bevált, és ennek már a több napos borosta sem okoz.
    Örök hála a topicnak a tippért, miszerint a madaras teszkó (sic!) gyakran akcióban árulja, így sikerült 30ezer forint körül megszerezni (nem kizárt, hogy néha még ettől is olcsóbb). A neten 40ezer alatt nem igazán látni sehol.

    Olvasva a hozzászólásokat, látom megy a vita a tisztítóállomásról és az abba való folyadékról.
    Én a hagyományos takarítás híve vagyok. Az előző borotvát szinte minden használat után kefével tisztítottam, ám a mostaninál még ezt is mellőzöm, és csak az ütögetős módszerrel, illetve levegővel távolítom el a szőrszálakat (Itt nem sűrített levegőre gondolok, hanem arra, amit én fújok ki :) ). Elismerem, a folyadék biztosan hatékonyabb lehet, de nem annyival, amennyivel többe kerül.
    Az is igaz, hogy sem a korábbi borotvámban, sem az újban nem képez egy egységet a szita és a vágókés, amely segíti a fentebb leírt tisztítást. Ugyanakkor a 3-as és 7-es sorozatban más fej van, ha jól tudom, így ezeknél valószínűleg jobban előjönnek a tisztítóállomás előnyei.
    Ezért is választottam a Braun 530-at :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák