Új hozzászólás Aktív témák

  • Látnok

    tag

    Nos, Én is borotva vásárlás előtt állok, sőt kell vegyek egyet, de azonnal. :((

    Eddig egy BRAUN Flexintegral 5414-em volt, amit a megjelenésekor vettem, már viszonylag régen. kb. 2 évente elég volt neki szitát cserélni, bevallom még a "kés"-t soha nem cseréltem. :DD Azonban megint elkopott a szita, ráadásul gyermekem le is verte, szóval sérült is, így muszáj cserélni.
    A tisztítása a hozzá kapott kis kefével heti 1-2 alkalommal elegendő volt, a napi használatban meg csak levettem a szitát, és hozzáütögettem a mosdóhoz, illetve a kést is ezzel a módszerrel megszabadítottam a használat melléktermékének nagyjától.

    Egyszóval egyszerű és nagyszerű volt! :C

    Ki is néztem a Series 5 530-at, de elég drága, viszont már lehet vízzel tisztítani. szóval bizonyára jobb. De tényleg kell hozzá az a tisztítógép (plusz 20 e Ft, ami valljuk be rengeteg!)?

    Használ valaki ilyen szerkezetet? esetleg egyéb javaslat a régi flexIntegrál cseréjére? szóval olyan kell mint az volt, csak új. (3 kés, mozgó fej)

    A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!

Új hozzászólás Aktív témák