Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz #31733248 #80021 üzenetére

    Nem is csak a politika, de ugyanazt a kört futja minden felület ha valami új PS4 játékot jelentenek be, technikai cikkek a béka segge alatt, előásnak valahonnan egy 10 éves valamit, amit néha többször megforgatnak, mert minden, ugyanazt a kommentosorozatot le lehet alatta gyártani. Már ausztrál videókat lesek arról, hogy hol született kistapír, meg palagázkitermelést, szakmai anyagot mindenféle orvosi témában (az legalább picsa nehéz, nem is értem), Micunak a vergődését a hidrogénnel és a zöldebb jövővel, meg hasonlók, hogy egy érdekes és minőségi szintet megüssön egy bármi.

    Előző hétre is jött, mert "ezek a mai fiatalok" téma de szerintem az írójának fogalma nincs róla mi van, de jajj, úgy viszik az üveget hátizsákban, mint a nagymama befőttjét, nehogy jöjjenek az ÁVÓsok: [link]

    Elején belefutottam ebbe az Alapjárat magazinba, ment a nagy pofa, tele voltak tárgyi és műszaki tévedéssel, amit még én is láttam akinek fogalma nincs az autókról. Akik értelmesen kiigazították, az törlés/tiltás, cikk néha maradt úgy. Félrefordítás hegyekben, na mondom jóvanja ez is lecsó.

Új hozzászólás Aktív témák